FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO (AZI, 17:30, GSP.RO, LOOK TV, DIGI1)

De unde vine pericolul » Slăbiciunea pe care o au atît Dinamo, cît și CSU Craiova: se decide aici meciul?

Articol de , - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 00:00

Azi, lîngă Parcul Romanescu din Craiova, se duelează CSU și Dinamo, formațiile cele mai slabe din campionat la fazele fixe.

Înaintea rundei cu numărul 27, CSU Craiova ocupa locul 4, iar Dinamo era pe 6. Cu toate că au două dintre cele mai apreciate loturi din Liga 1, prin calitatea jucătorilor, combatantele din această după-amiază, de pe stadionul Extensiv, împart locul 1 într-un clasament negativ.

Sînt cele mai slabe formații din campionat în privința numărului de goluri încasat din fazele fixe! Fiecare a luat cîte 15 goluri din astfel de situații statice, craiovenii primind 60 la sută din goluri din faze fixe, din totalul de reușite în propria poartă, în timp ce Dinamo are un procentaj de 42 la sută.

Elevii lui Săndoi și Cârțu au primit 6 goluri după lovituri libere, tot atîtea din penalty, două goluri după lovituri de colț și unul din out. Cei ai lui Stoican au încasat 7 goluri după lovituri libere, 4 din penalty, 3 din cornere și unul după un out.

Cele mai puține goluri luate după faze statice sînt în dreptul Stelei (2). În ceea ce privește productivitatea proprie la fazele fixe, oltenii au punctat de 6 ori, Dinamo a reușit 8 goluri din asemenea oportunități.

14 goluriau încasat dinamoviștii în primele 30 de minute, cei mai slabi din Liga 1 la finalul etapei a 26-a pe acest interval

7 goluriau primit oltenii din şuturi expediate de adversari din afara careului mare, Dinamo a luat 6

csu dinamo

Amical inedit: olteni și preoți

Aseară, în Bănie, a fost organizat un meci amical între o echipă formată din conducătorii CS Universitatea și o alta din preoți din zona Olteniei, din Dolj și din Slatina. Fețele bisericești nu s-au lăsat mai prejos față de oficialii clubului, au arătat că au talent pe gazon. Astăzi au fost invitate la meciul cu Dinamo.

Cu casa închisă

Oltenii au anunțat că mai sînt foarte puține tichete pentru meciul din această după-amiază: "Se vor vinde toate pînă la ora partidei, nu ne facem griji". Bilete se mai găsesc la magazinul oficial al celor de la CSU, situat în Strada Oltețului, precum și la casele stadionului Extensiv.

"O să-l respect toată viața"

Dacă Balaci l-a contrat dur pe Stoican, Flavius se bucură de revederea cu Sorin Cârțu, directorul tehnic al craiovenilor fiind unul dintre mentorii dinamovistului. "Și domnul Cârțu, și Emil Săndoi sînt două nume sonore ale fotbalului românesc. Nea Sorin m-a debutat în prima divizie, o să-l respect toată viața. Iar Craiova are o echipă și un grup de jucători foarte buni. De aceea ne-ar bucura enorm o victorie contra unei revelații a campionatului", a comentat Stoican.

Același Balaj

Meciul de pe "Extensiv" va fi oficiat la centru de către Cristi Balaj. Exact arbitrul care a condus și partida tur, din Ștefan cel Mare, încheiată la egalitate, 1-1. Gazeta Sporturilor l-a notat cu 7 pentru prestația din toamnă. La cele două tușe sînt Miklos Nagy și Vladimir Urzică.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  19 Aprilie 2015, 15:26
Postat de zidane92 pe 19 Aprilie 2015, 14:58

Daca bate Dinamo***? ZI ? Da sau nu,altfel *** pe comentariile tale!

***: sa aveti inca doua decenii patron pe Negoita si Numele lui Dinamo va fi sinonim cu mediocritatea si lipsa de valoare sportiva .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Aprilie 2015, 15:20

pregati-va de inca o infrangere cu stoican pe banca si balaj la centru !!!

zidane92
zidane92  •  19 Aprilie 2015, 14:58
Postat de oviatapentrusteaua pe 19 Aprilie 2015, 11:20

Victorie la minim 3 goluri a Craiovei. O noua umilinta pt Dinamo, care are cel mai slab lot din istoria clubului, cu un singur fotbalist cumparat si restul *** adusi gratis de ***, Negoita, cel care si-a batut crunt joc de Dudu Georgescu cu un apartament oferit mincinos la TV. Cat o sa fie asta patron Dinamo va înota in mocirla mediocritatii . Dinamo a incasat umilitor 27 de goluri in derby din 2011 si este *** a tuturor. Urmeaza iar o umilinta in fata Regelui Hagi, Viitorul meci de meci le da cu terenul in cap dinamovistilor.

Daca bate Dinamo***? ZI ? Da sau nu,altfel *** pe comentariile tale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează