FOTBAL  »  Superliga  »  VOINTA SIBIU - RAPID

Deac a marcat abia al doilea gol pentru Rapid. Are o medie de un gol la 340 de minute jucate!

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2011 18:08

Împrumutat pentru un sezon de la Schalke 04, Ciprian Deac promitea să fie marea surpriză a Ligii 1 în această stagiune, dar fotbalistul rapidist nu a reuşit pînă acum să rupă gura tîrgului.

Fostul clujean a marcat astăzi, împotriva Voinţei Sibiu, abia al doilea său gol în campionat pentru giuleşteni. Folosit în atac, jucătorul nu a reuşit să marcheze foarte des, însă l-a impresionat pe Răzvan Lucescu prin devotament şi dispozişia la efort, astfel că lipseşte foarte rar din primul "11" al fostului selecţioner.

De cînd a venit la Rapid, Deac a bifat 6 partide în campionat, în care a marcat doar două goluri. De asemenea, el are 3 partide în Europa League, însă aici nu a reuşit să înscrie. Astfel, el are o medie a reuşitelor de un gol la fiecare 340 de minute jucate.

Primul gol al lui Deac la Rapid a fost în chiar prima etapă, cu Vaslui, cînd a deschis scorul. Meciul s-a incheiat cu victoria giulestenilor, scor 3-0

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ropid..
ropid..  •  03 Octombrie 2011, 00:31

Avem aproape 100 ani de existenta si am "castigat" doar 3 titluri, 2 din ele sunt "castigate" cu antrenori dinamovisti si ARBITRI SAMSUNG Noi am fost singura "echipa" care a purtat simbolul comunistilor pe tricourile de joc, celelalte echipe au refuzat, asa s-a nascut si sloganul: SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR Noi faceam mese festive in giulesti si invitam comunistii de la moscova, ca sa-i impresionam aveam tablouri uriase cu STALIN si LENIN Cautati pe GSP sau pe GOOGLE: Cum a intrat la noi în ţară comunismul, rapid, prin Giuleşti!

forza1rapid
forza1rapid  •  02 Octombrie 2011, 20:20

Ai zau si care este problema voastra han dicapatilor ??? Va deranjeaza ca Rapid lupta pe 3 fronturi ???? Pentru linistea voastra sa stiti in PREMIERA ca Deac va ramane si sezonul viitor la Rapid asa ca taiati-va venele in liniste boilor !!!!!

criticu99
criticu99  •  02 Octombrie 2011, 19:31

un alt articol marca gsp-stelisti frustrati prosti; ratatilor, deac nu e atacant!!!! si ink ceva, tatu al vostru are tot 2 goluri dar in 8 partide, adic in 720 de minute; prin urmare 1 gol la 360 de minute!!!!!!!!!!!!!!! SI TATU E ATACANT!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca luati poolaa si PA!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează