FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Deac a semnat cu Schalke pe 5 sezoane » Coleg cu Raul!

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani va juca alături de fostul lider al lui Real Madrid.

Ciprian Deac (24 de ani) a făcut cel mai important pas în carieră. Ieri dimineaţă, internaţionalul român a plecat în Germania, cu o cursă de linie, Cluj - Timişoara - Dusseldorf, unde a fost aşteptat de oficialii echipei din Gelsenkirchen La prînz, mijlocaşul a efectuat vizita medicală, una care a durat aproximativ trei ore!

După ce a obţinut avizul medicilor, Deac a discutat cu şefii lui Schalke condiţiile trecerii sale la gruparea antrenată de Felix Magath. Cluburile se înţeleseseră deja în privinţa sumei de transfer, 3 milioane de euro. Nemţii i-au pus în faţă un angajament pe 5 ani şi un salariu de 600.000 de euro în primul sezon în Bundesliga! Acesta va creşte cu 100.000 de euro în fiecare an. Ciprian, care cîştiga 120.000 de euro pe an la Cluj, a semnat fără să stea prea mult pe gînduri.

În această vară, Magath a adus doi "galactici", Raul şi Metzelder, şi l-ar fi avut şi pe al treilea, Van der Vaart. Cum olandezul a fost prea scump, a fost cumpărat Deac!

"Deac e noul număr 10 al lui Magath!"
Kicker, cotidian german

"Sînt convins că Ciprian se va impune în Bundesliga, e campionatul perfect pentru el"
Eugen Trică, ex-coechipier cu Deac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  27 August 2010, 16:52

Sint dinamovist, dar in Bundesliga tin cu Schalke04 (ma duc din cind in cind la stadion). Ma bucur sincer pt. Deac. Au o arena tare, vin 35000 de oameni cel putin la meci, traditie, suporteri fnatici si Felix ca antrenor care o sa faca fotbalist din el. In viata iti trebuie un dram de noroc, egal ce faci!

maxcfrmax
maxcfrmax  •  27 August 2010, 14:12

Felicitari Ciprianeeeeee,si multumim pt tot ce ai facut la Cluj:)

vladyb19
vladyb19  •  27 August 2010, 12:55

@ pipitahiguain Va fi titular , are numarul 10 si acolo :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează