FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - MIOVENI 0-0

Debandadă la Sportul » Şiman a criticat schimbările lui Isăilă în timpul partidei cu Mioveni

Ciubotariu a fost călcat în picioare de patronul Sportului +4   FOTO
Ciubotariu a fost călcat în picioare de patronul Sportului

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 14:02

Nu doar mijlocaşul de 31 de ani a fost ţinta patronului: chiar şi Curelea, introdus la pauză în locul lui Mareş, fotbalist de nici 16 ani, a fost criticat. Conducerea consideră că atacantul "studenţilor" joacă fără tragere de inimă după ce a ratat transferul la un club mare.

Cu un lot încropit, în care puştii Under 18 apar de nicăieri la aproape fiecare etapă, Sportul pregătit de Isăilă a reuşit sîmbătă o primă repriză bună în faţa celor de la Mioveni. Tocmai Mareş (16 ani) şi Dobre (19 ani) au fost cei care au dat speranţe pentru o victorie în Regie. Deciziile lui Isăilă de a-i introduce pe parcurs pe experimentaţii Curelea şi Cristi Ciubotariu l-au scos din minţi pe Şiman!

Ciubotariu, desfiinţat. Curelea, plafonat
La pauză, antrenorul Sportului l-a preferat pe Curelea în locul lui Mareş, dar atacantul vînat de granzi în iarnă e doar o urmă palidă a vîrfului prolific din tur. Aproape nu s-a văzut pe teren! Conform apropriaţilor, Şiman a izbucnit: "Păi, da! Bagă-l pe Curelea, care nu mai are chef de fotbal la Sportul!"

Introducerea lui Cristi Ciubotariu în minutul 71 a pus capac. Mijlocaşul trecut în ultimii 5 ani pe la Bistriţa, Chiajna şi Delta Tulcea i-a luat locul lui Lucian Dobre, care nu se mişcase deloc rău în prima parte a meciului. "Incredibil! Ciubotariu nu-şi găseşte loc în Liga 3, ce să-i ceri acum!?", a tunat Şiman.

"Nici zece metri nu e-n stare Ciubotariu să alerge, dar noi îl băgăm pe final şi vrem să cîştigăm cu Mioveni" (Vasile Şiman, patron Sportul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tityanoo
tityanoo  •  08 Aprilie 2012, 04:23

FORZA SPORTUL STUDENTESC!

zoorro
zoorro  •  02 Aprilie 2012, 06:23

Rusiniiiiiiiiiica! Daca venea domnul 'Beeeeeeeeeee" si va mai stimula, erati LEI, asa niste "potai" amarate, care va convine sa jucati in patria pariurilor (Divizia B!), ubde dintr-un pariu scoateti 3 contracte!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează