FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Debut fără cel mai important susținător al lui Dică! MM nu va putea sta pe banca în această seară

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 12:11

MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a fost suspendat o lună de Comisia de Discplină a FRF pentru incidentele create în timpul partidei din ultima etapă din play-off, cu CSU Craiova.

Oficialul echipei roș-albastre își va ispăși suspendarea începând cu startul campionatului, astfel MM nu va putea sta pe bancă în această seară.

Partida va începe de la ora 21:00 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO, dar și în direct la TV Digi, Dolce, Look.

CE S-A ÎNTÂMPLAT

Mihai Stoica a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu CSU Craiova de pe 13 mai. Managerul sportiv s-a dus în vestiarul arbitrilor și le-a reproșat faptul că a fost eliminat în timpul primei reprize.

El a bătut cu pumnul în pereții vestiarul arbitrilor, iar după ce a fost dat afară, s-a dus într-o încăpere rezervată antrenorilor și a trântit câteva lucruri, a înjurat și a țipat. În plus, MM Stoica a înjurat și un oficial al Ligii, care trecea întâmplător prin zonă.

MM Stoica a fost trimis în tribună după ce la golul de 3-0 al steliștilor s-a dus banca oltenilor, i-a înjurat și le-a arătat semne obscene acestora.

Citește și:

DETALII AICI DESPRE MECI: liveTEXT de la 21:00 FCSB, debut cu Voluntari! Vezi primul 11 aliniat de Nicolae Dică

Decizie de ultimă oră înainte de FCSB-Voluntari » Echipa lui Dică a făcut anunțul pe facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Iulie 2017, 15:20

Nicolae Veres, bai *** cine ti-a pus creionul in gura ba?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  16 Iulie 2017, 14:53

Păi, e simplu, din cele trei meciuri pe care le prinde Dică la Steaua, MM pierde două: ăsta, de-acum și al treilea, adică ultimul al lui Dică, că MM o să-și dea seama că Jiji e cel mai bun și are dreptate să-l demită pe antrenor.

rakanishu
rakanishu  •  16 Iulie 2017, 14:50
Postat de xftw pe 16 Iulie 2017, 14:04

Ce dur e Mimisor... Oare ii este dor de facultate?

Ar cam trebui sa se intoarca acolo...ce bine era fara el...si cu oieru tot acolo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează