FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Debutează Srgian Luchin! » Costel Gâlcă îl va titulariza în premieră pe fostul dinamovist la partida cu Pandurii de astăzi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 03:06

Gâlcă îl va folosi diseară pe fostul dinamovist, cu Pandurii, tocmai pentru a-l menaja pe unul dintre Varela şi Szukala, singurii stoperi apţi pentru dubla cu Ludogoreţ


Steaua joacă diseară cu Pandurii, însă meciul care îi preocupă pe cei din Ghencea e cel de marţi, prima manşă cu Ludogoreţ, în play-off-ul Champions League. Tocmai de aceea, e foarte probabil ca antrenorul Stelei să nu folosească împotriva gorjenilor cel mai bun "11" pe care l-ar putea alinia.

Aproape sigur, va apela pentru prima dată la Srdjan Luchin, pe care îl va folosi în centrul defensivei. Acolo, pentru partidele cruciale cu bulgarii, Gâlcă are la dispoziţie numai două variante: Varela şi Szukala. Gardoş a fost deja vîndut la Southampton, în timp ce Luchin nu are drept de joc, pentru că a evoluat în preliminariile din acest sezon cu Botev Plovdiv. Tocmai din acest motiv, pentru a nu risca o catastrofă, Gâlcă are de gînd ca diseară să menajeze măcar unul dintre stoperii care vor evolua cu Ludogoreţ şi probabil că acesta va fi Varela, care s-a confruntat şi cu ceva probleme medicale în această vară.

Sînmărtean va fi menajat
Nici Sînmărtean, o altă piesă importantă a echipei, nu va fi folosit diseară. El se află în refacere după accidentarea suferită la coaste în returul cu Aktobe şi tocmai pentru a putea fi bun de joc marţi, el nu va fi expus şi diseară, cînd va fi menajat. În plus, e foarte posibil ca Gâlcă să mai menajeze şi alţi jucători în afara acestora, aşa cum a procedat şi înaintea celorlalte tururi preliminare, pe lista celor care ar putea fi odihniţi aflîndu-se Tănase, Chipciu, Popa.

Breeveld, arma secretă
E foarte posibil ca, diseară, Gâlcă să-l folosească pe parcursul meciului şi pe ultimul venit în lot, olandezo-surinamezul Nicandro Breeveld. În contractul său de transfer de la Pandurii în Ghencea nu există vreo clauză conform căreia mijlocaşul n-ar avea dreptul să joace împotriva fostului său club. Diseară, el are ocazia de a debuta fix împotriva echipei unde a evoluat inclusiv etapa trecută, la 0-1 cu Ceahlăul!

De luni bilete la case!
25.000 de tichete au fost cumpărate de stelişti doar online de pe site-ul biletesteaua.ro pentru meciul de marţi seară, de pe Arena Naţională, contra bulgarilor de la Ludogoreţ. Acestea vor fi livrate prin curier începînd de astăzi pînă luni, 18 august. Tot de luni, cei care n-au apucat să-şi achiziţioneze tichete o vor putea face de la casele Arenei Naţionale, de la ora 10:00 pînă la ora 19:00. În ziua meciului, casele se deschid de la ora 10:00, pînă la startul meciului. Preţurile sînt cuprinse între 15 şi 30 de lei la peluze, între 30 şi 90 de lei la tribuna a II-a şi între 30 şi 50 de lei la tribuna I.

Nu-i bagă în cantonament
Costel Gâlcă a decis şi înaintea meciului din această seară cu Pandurii să nu-şi bage jucătorii în cantonament, cu condiţia ca aceştia să respecte programul şi regulile impuse de club. Tănase şi compania se vor prezenta la stadion la ora 10:00, vor avea un antrenament de dimineaţă, apoi vor rămîne la stadion. Este pentru a doua oară cînd Gâlcă ia această decizie, după ce prima dată i-a surprins pe stelişti cu o decizie asemănătoare înaintea partidei cu CSU Craiova. Acest lucru nu se întîmpla niciodată cu Reghecampf antrenor.

630089-caseta-steaua.jpg

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (36)
blatistu49
blatistu49  •  15 August 2014, 21:04
Postat de dino22 pe 15 August 2014, 16:25

Un stream bun unde sa vad si eu meciul ? .... ca sunt la mare.

DIGI HD sport

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:04
Postat de conasu_boeru pe 15 August 2014, 14:31

O sa fie Varela titular, Luchin are nevoie de 2-3 saptamani...

2-3 ani..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:03
Postat de conasu_boeru pe 15 August 2014, 15:34

Da echipa aia, care a dat un gol din biliard lui Chesea care a venit in excursie la Bucuresti si care daca vrea dadea 7 la Londra si Ajax care dupa 2-0 a avut un ghinion fantastic si penalty neacordat si care a facut...egal cu Steaua care a invins la penalty-uri (un fel de Barcelona - Steaua 86) ! Dar ce are una cu alta ? Ce am zis eu a fost pozitia unanima a tuturot oamenilor de fotbal din Romania la momentul respectiv, cu exceptia unor descreierati ca Becali si meme si a unora care nu pot vedea padurea de copaci ca tine si ca altii ! Acum e tardiv si nustiu de ce deschideti discutiile astea care va dezavantajeaza !

eiii.. e tardiv, desigur..))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close