FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL

Decalogul campionilor! Vezi aici care sunt cele 10 porunci ale lui Dorinel

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 10:27

Dorinel Munteanu le-a pregătit jucătorilor zece reguli de care trebuie să ţină cont în noul sezon competiţional.

Considerat de jucători un antrenor "extrem de exigent", Dorinel Munteanu le pregăteşte elevilor săi o surpriză mîine, o dată cu revenirea la Galaţi după stagiul de pregătire de la Poiana Braşov. Neamţu' are pentru Sergiu Costin şi Compania zece idei de care trebuie să ţină cont în următorul sezon al Ligii 1. Marţi, echipa va pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Olanda, acolo unde va întîlni Levski Sofia (1 iulie), Maccabi Haifa (3 iulie), Anderlecht (5 iulie), Trabzonspor (7 iulie) şi Lokeren (9 iulie).

Regulile lui Dorinel:
1. Nu mai sîntem o echipă de provincie, sîntem campionii României!
2. În noul sezon vreau să fim tot pe primele locuri, să nu ne facem de rîs.
3. Toată lumea are acelaşi statut pentru mine, toată lumea va juca la un moment dat.
4. Nu este nimeni special, nu există relaţii sau pile.
5. Sîntem o echipă muncitoare, serioasă şi extrem de unită.
6. Principala noastră caracteristică: echipa care aleargă mult şi rezistă.
7. Toţi jucători sînt obligaţi să facă ambele faze, apărare şi atac.
8. Orice jucător care vine la Oţelul face parte din familia noastră imediat.
9. Cînd ai o problemă vino şi vorbeşte cu mine, nu te ascunde!
10. Nu sînt un antrenor dur, dar vreau să-mi respectaţi regulile!

"Vreau o atitudine din partea băieţilor, să rămînă concentraţi la ceea ce fac, pentru că nu mai sînt o echipă mică, sînt campionii României" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (10)
efromdem
efromdem  •  01 Iulie 2011, 03:39

www.youtube.com/watch?v=F4ti3cLKirU campioana de cooperativa !!!

iulian_luk
iulian_luk  •  27 Iunie 2011, 22:10
Postat de jijinhoo pe 27 Iunie 2011, 01:32

11.nu va fie frica,arbitri vor fi cu noi:))))))stai si vezi asemenea tampenii,nu stii daca sa te minunezi sau sa-ti du un cap in gura.culmea e ca omul chiar crede ca a iesit campion pe valoarea echipei.ei deja viseaza hegemonii,bat tot.cand de fapt e un ras de echipa,lucru cu care e de acord toata lumea,exceptia fanii mizeriei de otelul.la modul cel mai serios eu cred ca astia au sanse sa retrogradeze sezonul urmator.

Auzi mai cap, imagineaza-ti ca te afli intr-un grup ( alege tu cati insi sa fie ) si unul dintre ei spune o gluma la care toti, in afara de tine, se prapadesc de ras. Dupa minute bune atmosfera se mai relaxseaza auzindu-se doar niste hahaituri slabe cand tu pui o simpla intrebare, (...) de ce ati ras (...) ? Ei, in acel moment se declanseaza isteria (...) Ce ai inteles din cele scrise mai sus ? Tot eu iti dau raspunsul, nimic, nimic nu ai inteles beshinosule .

costinboo7
costinboo7  •  27 Iunie 2011, 11:53

Jijinhoo ... ia vezi cum suna ... "B"eeeeeeeee ...! sau mai bine .... "C"eeeeeeeeee ! Haaaa -haaaaaa-haaaaa ! ... la cat esti de frustrat , cred ca iti vine sa musti din tastatura ! ...impusca=te de oftica ! noi vom juca cu Mancester , Milan sau Marseille ... voi ..c u cine ? ...cu Recolta X , Avantul Y , Speranta Z...! Daaaa ! mare om Iancu asta ! ..a reusit ce n-au putut altii ! sa trimita Poli in "C" !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează