FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - OŢELUL 2-1

Decalogul lui Dorinel: "Nu abuzaţi în viaţa sexuală!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 22:18

Dorinel a alcătuit un Decalog în vederea participării în grupele Champions League


Antrenorul Dorinel Munteanu şi-a surprins elevii printr-o listă de reguli pe care aceştia trebuie să le respecte pentru a face faţă în Liga Campionilor, dar şi pentru a continua să facă performanţă în România. "Neamţul" a fost impresionat de un tablou pe care l-a văzut într-un vestiar din Olanda, unde s-a desfăşurat pregătirea de vară. Tabloul original avea 14 reguli, însă "Munti" le-a adaptat, fiecare regulă fiind scrisă pe cîte un tricou inscripţionat cu emblema clubului, în sistemul echipei: 4-2-3-1.

Printre cele mai interesante reguli sînt: "Nu consuma droguri tari sau droguri uşoare!", "Nu fuma şi nu consuma alcool!" sau "Nu abuza în viaţa sexuală!". "Bijuteria coroanei" o reprezintă un citat din poetul latin Vergilius, la care Dorinel ţine foarte mult şi vrea să fie urmat cu stricteţe de fotbalişti: "Adevăratul prieten se cunoaşte prin dragoste, comportament, vorbă şi faptă".

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (7)
iulian_luk
iulian_luk  •  01 Septembrie 2011, 22:55
Postat de bcosmin pe 01 Septembrie 2011, 02:15

o sa ajunga in cantonamente ca aia de petrosani de si-o frecau intre ei :)))))

Hop si eu cu teasta mea goala. Fa o talanga din capul ala, ca doar asa gasesti o intrebuintare cat de cat utila. La cata minte ai o ghinda este foarte mare pentru a-ti "gazdui" creierul care nu cred ca depeseste dimensiunile unui muc

nos2
nos2  •  01 Septembrie 2011, 08:39

Cum sa fie Decalog daca sunt 11 porunci? V-ati gandit un pic inainte sa postati articolul asta?

widoqq
widoqq  •  01 Septembrie 2011, 07:36

Munti, ai gresit tara! Olandezii au alte gusturi in materie de sex! Lasa baietii la muieri! Tu scapa de stan si bran, altfel o sa te compromiti! Hai poli...oriunde ai fi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează