FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Decebal Rădulescu: "Vi-l aduceţi aminte pe Ştucan cînd vă lua apărarea atunci cînd MM vă bătea prin stadion? Atunci cum era? Bun sau rău?"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 11:19

Editorialistul Gazetei Sporturilor, Decebal Rădulescu, a scris ieri despre suspendarea lui Costin Ştucan, iar articolul a născut foarte multe reacţii din partea cititorilor GSP.

Decebal Rădulescu şi Costin Ştucan au fost acuzaţi în majoritatea mesajelor, iar astăzi, editorialistul GSP a răspuns cititorilor:

"Vi-l aduceţi aminte pe Ştucan cînd vă lua apărarea atunci cînd vă batea MM prin stadion? Atunci cum era? Bun sau rău?

O să scriu cîteva rinduri pentru că văd că toată lumea cere asta. N-o să fiu siropos. Se spune că indiferent ce zic spectatorii, telespectatorii, cititorii în cazul vostru, trebuie să le spui mulţumesc pentru mesaje şi în general să le dai dreptate. Eu vă mulţumesc pentru mesaje, dar multora dintre voi nu vă dau dreptate. În primul rînd cei care scriu aici sînt suporteri ai Stelei.

Nivelul e uneori suburban, dar îl acccept. Pentru că nu cenzurez nimic. Unii sînt obraznici chiar. În faţa calculatorului toată lumea e curajoasă. În fine. Accept criticile la adresa jurnaliştilor. Şi unele sînt corecte. Am mai spus şi repet. Noi sîntem de vină că am promovat personaje gen Gigi Becali sau MM Stoica. E adevarat.

Dar tot noi trebuie sa facem curatenie. Trebuie sa ne asumam asta. Şi cel mai usor se poate face curatenie cu ajutorul vostru, al suporterilor. Vad insa ca unii dintre voi nu privesc limpede lucrurile din cauza ca sint subiectivi. Adica stelisti in cazul de fata. Stucan sau eu, sau Mironica n-am avut niciodata ceva cu echipa Steaua Bucuresti. Sau cu suporterii ei. Nu. I-am laudat performantele cind a fost cazul si am criticat jocul cind am simtit ca nu merge. Şi punct. Ca i-am atacat pe cei din conducere, da!

Asta am facut! Şi eu unul ii voi calca in picioare de fiecare data cind Iordanescu, Duckadam sau Ienei sint calcati in picioare. De manager sau de patron. Sau cind vreunul dintre voi e batut de manager pe vreun stadion. E de datoria mea sa fac asta. Daca simt ca Reghecampf a aranjat un meci, daca asta cred eu, o sa spun direct. Fara menajamente. Si asa mai departe. Asta voi face si cu alte echipe si suporterii lor. Dar vreau sa va reamintesc ceva.

De ce nu vi-l aduceti aminte pe stucan, pe mine nu mai zic, atunci cind va lua apararea voua, suporterilor stelei, cind Stoica v-a luat la bataie cu gorilele in stadion. În fata intregii tari. De episodul asta nu va aduceti aminte? În rest numai bine va doresc si le multumesc celor care au inteles cu adevarat ceea ce inseamna presa intr-o democratie.

Citeşte aici editorialul lui Decebal Rădulescu despre demiterea lui Costin Ştucan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (141)
danielss78
danielss78  •  13 Martie 2013, 20:04

Domnu' mare jurnalist sportiv, in cazul meu un om obisnuit pot sa spun ce banuieli am cu sau fara acoperire...in cazul dvs acest lucru nu mai este valabil, trebuie sa si probati banuielile cu ceva concret.M-am saturat de pseudojurnalisti care se considera profesionisti si la capatul fiecarei propozitii pun un semn de intrebare(vezi doame ei doar se intreaba) ca sa se protejeze de procesele de calomnie. Domnu' cu nume de peste nu si-a facut treaba corespunzator, toata lumea stie ca este Anti-Steaua....Apropo Stucane, Steaua merge mai departe..marea echipa Liverpool NU.Asta sa fie oare cauza atacurilor furibunde la adresa Stelei??

faile_belix
faile_belix  •  13 Martie 2013, 16:56

Pe mine, ca simpatizant al Stelei, m-a deranjat ca ati asociat numele clubului cu numele lui Gigi Becali cand lucrurile stau invers. Nu Steaua l-a dat afara pe Stucan ci Becali. Nu Becali a facut mare Steaua ci iners.

bstefan
bstefan  •  13 Martie 2013, 15:06

Stau si ma crucesc. Trei neica nimeni plus un moderator, se reunesc seara de seara, la cea mai proasta emisiune de la digi, digi sport special, parca reunind tot ce are mai rau fotbalul. Unul, conducator de club, fost sef al vamilor, reprezentant de seama al coruptiei din fotbalul romanesc. A pastorit trei cluburi, a mancat din trei troace, acum haleste la greu, materia maronie din tucalul pus la dispozitie de moderatorul cel putin incompetent. Alaturi de fotbalistul ratat si "ziaristul de investigatie", avocat al tupeului si minciunii, ii reunesc la un loc pe toti patru, veninul si ura comuna impotriva celei mai iubite echipe din Romania, singura cu adevarat performanta, Steaua.

Vezi toate comentariile (141)
Comentează
Close