FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Decimaţi » Şapte gălăţeni riscă să piardă startul returului din cauza accidentărilor

Veteranul Paraschiv (33 de ani) speră să se recupereze pînă la startul
Veteranul Paraschiv (33 de ani) speră să se recupereze pînă la startul

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 22:22

Antrenamentele foarte dure ale lui Dorinel Munteanu, care i-au adus atîtea laude în sezonul trecut şi care au fost considerate decisive de moldoveni în cîştigarea campionatului, par să aibă şi efecte negative.

În această perioadă de iarnă, nu mai puţin de şapte jucători s-au rupt în meciurile de pregătire, după ce au fost supuşi unui stagiu de pregătire extrem de dur în Poiana Braşov. Dintre cei şapte, Didi, Sălăgeanu, Benga, Punosevac şi Frunză vor rata sigur startul returului, ei suferind accidentări grave. Ultimii doi vor lipsi o perioadă mai lungă de timp din cauza unor rupturi musculare.

Pregătirea fizică la formaţia campioană e realizată de Dorinel, după programele gîndite de secundul Ionel Tămăşanu. Acesta este la bază profesor de atletism şi foloseşte în pregătirea echipei metode utilizate de atleţii de performanţă.

Situaţia celor 7 "rupţi"
Jucător Accidentare Cît mai stă
Sorin Frunză: ruptură musculară - o lună
Bratislav Punosevac: ruptură musculară - o lună
Alexandru Benga: entorsă - o lună
Didi: fractură de falangă - două săptămîni
Adrian Sălăgeanu: probleme musculare - două săptămîni
Gabriel Paraschiv: fisură peroneu - o săptămînă
Liviu Antal: entorsă - cinci zile

20 de jucători valizi are Munteanu în lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ionut_gl
ionut_gl  •  28 Februarie 2012, 21:02

ne gasim in mai la casa de cultura!!!

gigante
gigante  •  24 Februarie 2012, 21:55

Cand o echipa din provincie este CAMPIOANA ,in presa nu se vorbeste nimic bun despre ea.Se continua a vorbi despre fostele istorii aproape uitate. HAI OTELUL !

flafy
flafy  •  24 Februarie 2012, 19:21
Postat de fcotelulgalati pe 24 Februarie 2012, 06:43

Bai voi nu sunteti normali. Didi a revenit deja si se antreneaza normal. Paraschiv a revenit la antrenamente si el. Antal s-a accidentat usor si e imposibil sa rateze startul, probabil va juca si in meciul de azi. Salageanu in niciun caz nu are probleme musculare. A ramas in tara pentru niste analize. Sigur va juca in primul meci din retur. Punosevac e doar suspect de ruptura fibrilara, sa asteptam totusi RMN-ul. Frunza deja a stat o mare parte din perioada de pregatire e spre vindecare. Singurul cu proleme mai grave e Benga.

multumim,vad ca pentru a afla exact ce se intampla cu cei 7 fotbalisti accidentati trebuie sa citesc un simplu comentariu...nu artcolul vostru care este ca de obicei neprofesionist!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează