FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Decizia care l-a făcut KO pe Vasile Maftei: „Am pierdut banii! La proces n-am avut nici cea mai mică șansă”

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:30

Vasile Maftei a plecat de la Unirea Urziceni la CFR Cluj, dar n-a tras cartea tocmai câștigătoare. Fostul fundaș central a evoluat în Gruia patru sezoane, acolo unde și-a trecut în CV un nou titlu de campion al României după cel adjudecat cu Rapid. La „Prietenii lui Ovidiu” a dezvăluit că insolvența feroviarilor i-a produs o pagubă importantă în buget

După 9 sezoane petrecute în tricoul Rapidului, acolo unde a fost și căpitan, Vasile Maftei a jucat timp de două sezoane la Unirea Urziceni. Dorit cu insistență de Mihai Stoica și de Dan Petrescu, Maftei a ales drumul Ialomiței, mai ales din cauza problemelor financiare cu care se confruntau rapidiștii.

Iar după ani jucați la Urziceni a semnat cu CFR Cluj, formație cu care a ieșit campion în sezonul 2011-2012. Doar că și aici au început probleme cu banii, echipa a intrat în insolvență și Maftei a pierdut o mulțime de bani pe care clubul trebuia să-i plătească, în urma contractului.

„Nu mi-am luat toți banii de la CFR. Aveam de luat cam 80-90.000 de euro... Am fost înscris la masa credală, dar am fost ultimii pe listă. N-au cum să ajungă banii și la tine. Am fost în proces cu ei și am încercat pe toată căile să-mi recuperez banii, dar n-am avut nici cea mai mică șansă. Legea insolvenței este foarte clară... 

N-am fost doar eu în situația asta, au fost o grămadă de jucători care au pierdut sume importante. Le-am pus cruce! Asta e situația”, a dezvăluit Maftei la „Prietenii lui Ovidiu”.

Care a făcut și-o comparație între atmosfera de la Rapid și cea de la CFR, spunând clar că „nu e termen de comparație între cele două”. De ce? Fundașul central și-a justificat afirmația.

„La Rapid când câștigi un titlu, un trofeu este o sărbătoare totală. La CFR parcă n-am simțit... Când jucam cu Rapid cu o echipă medie aveam 7-8000 constant la stadion, la meciurile important stadionul plin, în țară la fel, te simțeai fotbalist. La CFR acasă erau foarte puțini, în deplasare nimeni, n-am simțit... 

Cel mai bine pentru un fotbalist trebuie să simtă și presiunea publicului și presiunea mass-media. Erau importante și fac parte din viața de fotbalist”, a mai declarat fostul internațional cu 12 meciuri la prima reprezentativă.

Citește și:

„Dacă faci asta, e jumătate cucerită” » „Prințul” Adrian Cristea, dezvăluiri sincere despre cum a sedus cele mai sexy femei din România
PRIETENII LUI OVIDIU
„Dacă faci asta, e jumătate cucerită” » „Prințul” Adrian Cristea, dezvăluiri sincere despre cum a sedus cele mai sexy femei din România
SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”
PRIETENII LUI OVIDIU
SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Doralin
Doralin  •  02 Decembrie 2023, 16:42

Asta iar vrea bani fara munca? Jumate de contract a star pe bara si acum vrea bani? Rusine Maftei!

portardelegenda
portardelegenda  •  02 Decembrie 2023, 16:02
Postat de Chris.Dumi pe 02 Decembrie 2023, 11:19

Da stiu, ideea e ca Burli nu a fost decat la ultimele 5 titluri....la celelalte nu. Maftei a jucat la ”celelalte”....de fapt, la al treilea.

Da dom le ,dar de când e Burli s a schimbat ceva ? Nu . E un continuator de nadejde. Ba chia a reusit sa perfectioneze mizeria se sistem intituită de predecesori. Deci nu l scoate din listă ca nu merită

dodo001
dodo001  •  02 Decembrie 2023, 12:09
Postat de Chris.Dumi pe 01 Decembrie 2023, 13:18

Vezi ca confunzi marfa cu ambalajul, Dâncu nu venea atunci la meciurile CFR-ului. Probabil te gandeai la Tiriac care venea deseori, probabil si datorita faptului ca firma lui sponsoriza CFR-ul

RMB e acum sponsor principal, posibil sa dea mai multi bani decat platforma israeliana care a trecut al doilea sponsor. Eu cred ca Tiriac baga mai mult de 1,8 milioane de euro ca atat sponsorizeaza evreii ca al doilea sponsor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează