FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Decizia drastică luată de Gică Hagi » Mișcarea care ar putea da șah mat în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 11:37

Gică Hagi este decis să transforme Viitorul într-o forță a Ligii 1 și nu vrea să mai vândă jucători cluburilor din România și din străinătate pentru a asigura bugetul Academiei.

Președintele clubului, Cristi Bivolaru, a dezvăluit că negocierile pentru vânzarea Viitorului sunt avansate, iar banii obținuți din tranzacție ar crea un buget consistent echipei, urmând ca jucătorii să nu mai fie vânduți către rivale.

"În acest moment suntem într-un proces de evaluare al clubului. După aceea, doritorii, văzând raportul, pot face o ofertă. Suntem în negocieri și am ajuns la faza în care sunt așteptate rezultatele concrete ale raportului. Cu siguranță Hagi poate vinde peste 50% din club. Cred că va mai păstra și el din acțiuni.

Căutăm o soluție pentru a consolida bugetul echipei Viitorul și al Academiei Hagi. Vrem să nu mai fim în situația de până acum și să nu mai fim nevoiți să vindem jucători pentru a ne asigura bugetul.

Anul trecut am avut un sezon bun și am luat o sumă importantă de bani din drepturile TV, sumă care a asigurat jumătate din bugetul clubului. Dar nu cred că mai putem realiza această performanță", a spus Bivolaru la Pro X.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Octombrie 2017, 19:02

...nu intereseaza pe nimeni ...

sexilian
sexilian  •  17 Octombrie 2017, 17:51

e bine ca a terminat si progenitura *** lustruitul de banici si treaba va spori,vacsim........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  17 Octombrie 2017, 17:20

Cumpara altcineva mai bine ca Becali?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează