FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-0

Decizia extremă luată de Laszlo Dioszegi, imediat după umilința din Gruia: „Trebuie să luăm măsuri repede”

Laszlo Dioszegi e supărat pe propria echipă
Laszlo Dioszegi e supărat pe propria echipă

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 08:47 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 10:18

S-au învolburat apele la Sfântu Gheorghe, după seria dezamăgitoare a lui Sepsi, care a culminat cu eșecul suferit pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-3.

Sepsi a fost surclasată în Gruia. Totul s-a rupt pentru covăsneni în minutul 41, când Tachtsidis a transformat un penalty după hențul stupid al lui Aganovici. 

Attila Hadnagy, directorul general al grupării covăsnene, a dezvăluit că patronul Laszlo Dioszegi a plecat val-vârtej de la stadion, la scurt timp după terminarea partidei de la Cluj. Recunoscut drept un tip calm, calculat, finanțatorul lui Sepsi și-a pierdut răbdarea, fiind extrem de supărat pe exprimarea echipei din ultimele săptămâni.

CFR Cluj - Sepsi 3-0 » Au trecut „restanța”! Prestație entuziasmantă pentru „feroviari”, care sunt la 1 punct de liderul FCSB
CFR CLUJ - SEPSI
CFR Cluj - Sepsi 3-0 » Au trecut „restanța”! Prestație entuziasmantă pentru „feroviari”, care sunt la 1 punct de liderul FCSB

Hadnagy,: „Patronul nostru a plecat imediat, a fost foarte supărat”

Chiar a fost foarte supărat patronul nostru. A plecat imediat, noi am mai rămas

Mâine (n.r. - astăzi, vineri) avem și o ședință și clar vom lua o decizie. Trebuie să luăm măsuri repede, pentru că așa nu mai merge. Noi suntem foarte buni cu jucătorii, suntem cu primele și cu salariile la zi”, a spus Attila Hadnagy, în intervenția maraton de la Digi Sport.

Nici nu știu ce să mai zic. Suntem într-un vis foarte urât, din care nu mai putem să ne trezim. Este șocant, nu înțeleg ce se întâmplă. Într-o lună am pierdut tot ce am construit. Într-o lună am dat cu piciorul la tot. Nu am cuvinte.

- Attila Hadnagy, director general Sepsi

CFR Cluj a învins aseară fără prea multe bătăi de cap pe Sepsi, scor 3-0, într-o restanță din etapa a 5-a, și s-a apropiat la un punct de liderul FCSB. Schimbările lui Mandorlini au făcut diferența, după o prestație lamentabilă a oaspeților. AICI e cronica partidei!

VIDEO Golul lui Ștefănescu de etapa trecută, singura „rază” de mulțumire de la Sepsi

Citește și alte știri de actualitate: 

Ciobotariu, după eșecul la scor cu CFR: „La orice acțiune luăm gol. Eu trebuie să redresez corabia”

Conducerea lui Sepsi, atac la jucători: „Ei sunt de vină, nu noi, nu antrenorii. Sunt fotbaliști acum, joacă doar în Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  06 Octombrie 2023, 16:51

Decizie extrema la Sepsi !!!??? = Trebuie sa luam decizii !!!!??. ( dacă vreți, Masuri ! ) Do you understead !?

Moshu
Moshu  •  06 Octombrie 2023, 15:30

Sa lasi la sport copii ? Copii la buletin...semialfa ...??

Laguioleq
Laguioleq  •  06 Octombrie 2023, 15:26

Cred cu tărie că vă cam ascundeți după deget. "Se-nvolburează apele la Sfîntu Gheorghe ?" Domnu' Hadnagy a făcut şedință şi patronu' e supărat ... ... am jucat în Europa şi acum ... D-ul Hadnagy dacă are curaj, să-şi tragă patronul de ureche. Sepsi OSK a avut un antrenor foarte bun, fost fotbalist la fel de bun, pe domnul Cristian Bergodi. Acesta a creat o echipă, cu armonie între jucători, care a obținut rezultate remarcabile. Nu ştiu unde a avut pstronul echipei o mîncărime, căci în loc de consolidarea echipei, el a adus un nou antrenor din oraşul Voluntari. Acum are rezultatele logice, sezoniere, ce le obținea şi la Voluntari. Patronul a înlocuit un antrenor cu viziunea vestică a fotbalului cu unul cu viziunea de la nivelul oraşului Voluntari. Vedeți ce face acel antrenor cu Rapidul acum, ce rezultate face cu Rapidul (care să fim cinstiți îşi propunea să rămînă în Superligă pînă l-au adus), şi ghiciți care este problema la Sepsi. "Cum îi turcu'-aşa-i pistolu' ..."

Vezi toate comentariile (16)
Comentează