FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL PARIURILOR

Decizia în cazul Șumudică l-a nemulțumit: "Dacă ar fi după mine aș desființa una din cele două comisii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 20:13

Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale, s-a declarat total dezamăgit de Comisiile care l-au judecat pe Marius Șumudică.

"Mă bucur pentru Șumudică pentru faptul că poate sta pe bancă. Ar fi fost păcat pentru o echipă de pe primul loc să rămână fără antrenor.

Nu sunt de acord însă cu ce s-a întâmplat, dar dacă ar fi fost după mine, una din cele două comisii (n.r. Comisia de Disciplină și Comisia de Recurs) aș fi desființat-o. Nu vă spun pe care.

Nu-l pot judeca eu pe Șumudică, e colegul meu de breaslă și doar el se poate judeca. Sau în cel mai bun caz Comisia de Disciplină", a declarat Iordănescu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
manty_one
manty_one  •  12 Martie 2016, 00:15

oare nu ar trebui desfiintata comisia care l-a suspendat pe Filip de la mi-miau-ma0 doar o etapa in urma cu 2 etape in conditiile in care primise rosu direct...astfel nu ar mai fi jucat impotriva Stelei cand caftangiul in nota lui a luat rosu din nou...ptr unii comisiile sunt suspect de blande!!

adianghelescu
adianghelescu  •  11 Martie 2016, 21:39

oare nu ar trebui desfiintata comisia care ar fi trebuit sa ia o decizie impotriva celor de la stina care au sfidat pe toti ceilalti nedorind sa participe la actiunile lotului , acum iordanescu a tacut ca mortul in papusoi si jiji si regheblat rad de toti ceilalti

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Martie 2016, 21:17

Moș Puiu, NU AI NICI O VALOARE, ESTI O CANTITATE NEGLIJABILĂ ÎN FRF !!!!!! Au facut aștia cu tine ce au vrut muschii lor ! Au facut pe tine si nu ai avut nici o reactie, doar esti...chicken (las)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează