FOTBAL  »  Superliga  »  

“Decizia în privinţa lui Buga a fost de natură pur sportivă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a dezminţit faptul că decizia de renunţare la serviciile lui Mugurel Buga a fost influenţată de alte motive decât cele ce ţin strict de evoluţiile din teren ale atacantului său, a cărui viaţă extrasportivă nu este nici pe departe cea vehiculată de unele ziare (sursa: www.fcrapid.ro):

“Pe mine m-au dezamăgit evoluţiile din teren ale lui Buga. Am preferat să gândesc pragmatic, fără să amestec sentimentalismele aici. Am explicat decizia mea şi îmi asum responsabilitatea pentru ea. De ce să-l fi umilit şi să-l fi ţinut pe bancă sau în afara lotului? Eu zic că a fost mai corect aşa din partea mea”, a explicat tehnicianul giuleştean.

Citeşte mai multe ştiri pe rapidisti.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  09 Februarie 2008, 18:43

Dupa ce dormi 2 ani , te hranesti cu meciurile jucate atunci... este cam putin .La revedere Buga si sper sa te trezesti candva .

 •  09 Februarie 2008, 18:13

Puteti intra pe SUTsiGOL com pentru stiri zilnice din fotbal,pareri ale suporterilor si va puteti abona la newsletter!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează