FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Încă o lovitură pentru Adrian Mititelu! Ce s-a întâmplat la Curtea de Apel

Adrian Mititelu va rămâne la închisoare
Foto:Arhiva GSP
Adrian Mititelu va rămâne la închisoare Foto:Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 18:14 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 18:30

Veste teribilă pentru Adrian Mititelu. Curtea de Apel Craiova a respins cererea patronului de la FC U Craiova de a fi eliberat din pușcărie.

Condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în noiembrie 2020 în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB, Adrian Mititelu nu va fi eliberat.

Mititelu a făcut cerere la Curtea De Apel Craiova pentru a fi eliberat, însă a fost refuzat. Acesta va rămâne în spatele gratiilor. Omul de afaceri va trebui să plătească suma de 100 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

„Respinge contestaţia formulată de condamnatul Mititelu Adrian Marin ca nefondată. Obligă contestatorul condamnat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în soluția pe scurt emisă de instanță.

După încarcerarea acestuia, echipa de fotbal a fost preluată de fiul său Adrian Mititelu Jr, și va debuta în noul sezon al Ligii 1 vineri, pe terenul celor de la CFR Cluj.

Bursa transferurilor la FCU Craiova

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten),  Hugo Vieira (liber)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber)

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

Mititelu nu a fost impresionat de CV-ul lui: a plecat de la FCU Craiova!

Primul impresar care îi răspunde public lui Adrian Mititelu jr.: „Stai acasă, băiatule, dacă nu ai bani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
george.br
george.br  •  14 Iulie 2021, 16:20
Postat de tonny_dew pe 14 Iulie 2021, 14:07

Prietene, sunt liber sa postez la orice articol doresc, arata timp cat nu interactionez cu tine!

Nu am cameleoni printre prieteni, cu atat mai putin unul cu un asemenea "caracter". Nici nu vreau si nici nu pot sa cobor atat de mult. In ce priveste "libertatile"... si eu sunt liber sa-mi exprim parerile pe orice articol, inclusiv sa te "contrez" daca va fi cazul... Si va fi, nu-ti face iluzii desarte...:)))))

tonny_dew
tonny_dew  •  14 Iulie 2021, 14:07
Postat de george.br pe 14 Iulie 2021, 09:48

Te asigur la randul meu de "reciproca". Am insa o contra-oferta personalizata pentru tine: incearca sa renunti la placerea de a vizita articolele despre FCU, pentru a reduce semnificativ probabilitatea de a ne "ciocni". Ce zici, poti?

Prietene, sunt liber sa postez la orice articol doresc, arata timp cat nu interactionez cu tine!

george.br
george.br  •  14 Iulie 2021, 09:48
Postat de fly_vyp pe 14 Iulie 2021, 00:46

O recomandare pentru tine: incearca sa ma eviti! Nu-mi face nicio placere sa polemizez cu tine! Te-am pierdut pe drum si nu am niciun chef sa-mi consum energia cu tine, pentru a-ti da lectii de cultura generala ori cu privire la ”procesele castigate de mititelu. Sa fii iubit!

Te asigur la randul meu de "reciproca". Am insa o contra-oferta personalizata pentru tine: incearca sa renunti la placerea de a vizita articolele despre FCU, pentru a reduce semnificativ probabilitatea de a ne "ciocni". Ce zici, poti?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează