FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Decizie de ultimă oră! Ioan Niculae, eliberat condiţionat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 17:47

Astra e foarte aproape să scape de toate problemele financiare. Patronul echipei giurgiuvene, Ioan Niculae, ar putea fi eliberat.

Judecătoria Găeşti a decis astăzi eliberarea condiţionată a omului de afaceri, după ce fusese condamnat pe 2 aprilie la doi ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Mită la PSD", anunţă adevărul.ro. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată de procurorii DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Comisia de Eliberări Condiţionate din penitenciarul Găeşti a trimis aseară Judecătoriei raportul în care se recomanda eliberarea miliadarului, informează aceeaşi sursă.

Ioan Niculae a scris cinci cărţi în perioada petrecută în arest şi datorită vîrstei sale, 61 de ani, sînt şanse foarte mari să fie eliberat foarte curînd.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  21 Octombrie 2015, 21:16

În România, să tot fii hoţ bătrân şi ”intelectual”!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  21 Octombrie 2015, 20:03

Pai au primit porunca de la Capitalista organizatie democratica pe numele CEDO sa se investigheze de ce Romania nu a devenit piata de desfacere mai repede pentru

ottobraun
ottobraun  •  21 Octombrie 2015, 20:02

10 ani va domina ASTRA Romania si va lua campionatele,cupele, jucatorii ,cel mai puternic om al romaniei iese din bulau!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează