FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

Decizie definitivă în "cazul Baciu" » Steaua obligată să-i achite Bacăului banii

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 13:48

Tribunalul Cantonal din Elveţia a respins recursul Stelei, care a atacat decizia luată de TAS în privinţa "cazului Baciu".

"Roş-albaştrii" sînt obligaţi astfel să plătească 800.000 de euro celor de la FCM Bacău. Conform contractului, Steaua trebuia să achite acea sumă în cazul în care Eugen Baciu devenea liber de contract. Acest lucru s-a întîmplat în 2011, cînd fotbalistul şi-a încheiat înţelegerea cu "militarii".

Gigi Becali a refuzat să plătească, iar FCM Bacău a depus memoriu la TAS. Decizia a fost favorabilă, dar a fost atacată de stelişti. Recursul a fost respins, iar acum sînt obligaţi să le achite băcăuanilor 1.041.000 de euro, reprezentînd suma din contract, TVA şi penalităţi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
larisa_i
larisa_i  •  10 Martie 2013, 09:46
Postat de transilvanialibera pe 08 Martie 2013, 19:14

sa plateasca ciobbanul ca tocmai a facut milionul de dolari din colecta de la tigganii din buCUResti care au fost la meci=)))

de ce esti atat de plin de ura? Crezi ca-ti face bine?

tigruzzu
tigruzzu  •  09 Martie 2013, 04:27

Clubul sovietic e OBLIGAT să dea milionul... Dacă Becali n-a vrut, an, să plătească 800 de mii... aia e!

dinamir
dinamir  •  08 Martie 2013, 23:49
Postat de vaalah pe 08 Martie 2013, 18:35

Fanii lui FC RUȘINEA ROMÂNIEI clubul înființat în 1948 primul director al Securității gen-lt. Gheorghe Pintilie, poreclit Pantiușa (nume real: Panteleimon Bodnarenko) sunt invitați sa nu mai latre la noi pe pagina in momentul în care Steaua București a mai adus din Europa încă un moment de mândrie pt toti romanii . ________ Voi sunteți Rușinea României cu seria interminabila de eliminări din Europa din tur preliminar și nu va calificați pentru a posta comentarii la un meci din optimile Europa League . Miau Miau faliților vine 31 martie și sărbătorim toți romanii : 3 ani RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 nu ne mai face tara de rușine in cupele europene .

Si uite asa ai mai dat un coment!Steaua a fost impusa in romania de trupele sovietice.CCA tradus in romaneste este TSKA.Asta este clar.Nu mai Brrrai pe aici!Chiat toti romanii sunt stelisti sa sarbatoreasca ceva care tie ti-ar putea provoca un orgasm?Stiu va este greu sa suportati singura echipa din Romania care in meciurile directe are palmares superior.Si chiar daca se va desfiinta Dinamo(nu mor caini cand vor oile) palmaresul ramane.Am prieteni rapidisti care la un meci Dinamo -steaua tineau cu steauaDar in urma faptelor de vitejie ale lui MM si unora ca tine tin cu Dinamo la un meci direct.Ce-ati reusit?Sa va faceti dusmani pe ceilalti suporteri din Romania unii sunt unguri altii cior

Vezi toate comentariile (61)
Comentează