FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Decizie drastică în Liga 1! L-au dat afară în mijlocul play-off-ului

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 10:17

După ce au renunțat la Acka și Madson, șefii lui CSU Craiova au decis să-l dea afară și pe Kay, jucător care fusese trimis la echipa a doua.

Site-ul oltenilor anunță azi că fundașul de 29 de ani și-a reziliat contractul cu formația de pe locul 4 din play-off, după 3 ani. În acest sezon a marcat un gol în 16 partide pentru formația lui Mulțescu.

"Îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de echipă și îi dorim mult succes în carieră!"
Site-ul echipei CSU

Internaționalul din Capul Verde a venit la CSU Craiova în 2014, când echipa era în Liga a 2-a și era unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Carlos Daniel Silveira da Graca a mai jucat la Aljustrelense, Operario și Belenenses.

500.000 €este cota lui Kay, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazileon
bazileon  •  01 Aprilie 2017, 15:14

L-au umplut de sange!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Aprilie 2017, 13:41

...o gresala ...dar tinem cu echipa noastra si l;a bine si la bine ...nu avem ce face ...cu CSU pana la moarte ...si dincolo de ea ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează