FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizie interesantă a lui Mircea Rednic » 4 jucători-surpriză merg în cantonament cu Dinamo

Geani Crețu a debutat la Dinamo în succesul cu CS U Craiova, 3-0 // foto: Cristi Preda
Geani Crețu a debutat la Dinamo în succesul cu CS U Craiova, 3-0 // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 15:29

În plin proces de căutare a viitoarelor transferuri în străinătate, Mircea Rednic își îndreaptă atenția și spre Academia lui Dinamo.

Astfel,"Puriul" va coopta în lotul cu care se va deplasa în cantonamentul din Antalya 4 jucători tineri, de la echipa U19 a clubului.

 Este vorba despre Geani Crețu (mijlocaș, 18 ani), fotbalist care a debutat în victoria cu CS U Craiova, 3-0, Aleksandru Longher (mijlocaș, 18 ani), Cătălin Măgureanu (mijlocaș, 18 ani) și Gabriel Răducan (atacant, 18 ani) Ultimul a prins câteva minute în Liga 1 la finalul play-out-ului trecut, sub comanda lui Florin Bratu. 

"Mircea Rednic monitorizează cu atenție ceea ce se întâmplă la Centrul lui Dinamo, săptămânal avem jucători care se antrenează cu prima echipă. Acum, 4 dintre cei mai buni jucători ai centrului nostru vor face stagiul de pregătire alături de prima echipă", a declarat Gabriel Răduță, șeful Academiei "câinilor", potrivit Radio Dinamo.

Reunirea lui Dinamo va avea loc miercuri, 9 ianuarie, la Săftica. Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie.

Cu cinci etape înainte de finalul sezonului regular, Dinamo se află pe locul 11, cu 22 de puncte și șanse extrem de mici să prindă play-off-ul. 

Vezi și: Dan Nistor uimește din nou » Are o dorință URIAȘĂ: "Sincer, aș putea să mor, nu mă interesează"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează