FOTBAL  »  LIGA 1  »  CHIAJNA - VIITORUL 1-2

Decizie luată de Hagi în legătură cu 3 fotbaliști: "Vom anunța zilele următoare" » Ce spune după seria de 8 meciuri fără victorie

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 20:34

Gheorghe Hagi nu i-a inclus în lotul pentru meciul cu Concordia Chiajna pe Ovidiu Herea, Marius Constantin și Andrei Dumitraș și anunță că decizia oficială legată de cei trei va fi anunțată zilele următoare. Campioana s-a impus la Chiajna cu 2-1.

"Trebuie să ne despărțim așa cum trebuie. Nu au intrat în lot, vom vedea ce se va întâmpla, contez pe cei tineri. Vom anunța zilele următoare decizia în legătură cu Herea, Marius Constantin și Dumitraș", a spus Hagi la TV Dolce Sport, la finalul partidei. 

Tehnicianul Viitorului a lăudat prestația fotbaliștilor său după prima victorie în 7 meciuri în Liga 1 și la capătul unei serii de peste 600 de minute fără gol și a dezvăluit ce discuție a purtat cu Eric de Oliveira, marcatorul primului gol al Viitorului.

"A fost o prestație bună spre foarte bună a noastră, am încercat să jucăm un fotbal bun, chiar dacă am jucat pe sintetic. Când am văzut că ne-au egalat, iar mă gândeam ...

Am luat niște bătăi așa cum trebuie, am revenit cu picioarele pe pământ. Am vorbit cu Eric înainte de meci, i-am zis că singura problemă a lui e forma fizică. Am avut curaj să-l bag în teren, am riscat să-l bag. 

Majoritatea jucătorilor nu sunt obișnuiți să joace la nivelul din Europa. Nu am făcut față prelungirilor cu Nicosia, la Salzburg am mers și am învățat de la ei, am văzut ce academie au", a adăugat Hagi.

Grație victoriei de la Chiajna, Viitorul a urcat două poziții în clasament, până pe locul 9, cu opt puncte în tot atâtea etape.

"Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, trebuie să muncim mai mult. Cred că importantă a fost victoria, nu golul meu. Trebuie să ne revenim și să câștigăm cu FCSB" Eric de Oliveira, la TV Dolce Sport 

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (3)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  28 August 2017, 10:15

Cei trei matrasitii.Valoarea lor nu este mai mare ca atinerilor din echipa.Si fizic si tehnic.

ge3orge3
ge3orge3  •  27 August 2017, 21:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge3orge3
ge3orge3  •  27 August 2017, 21:13

Deste imi este jena sa ma uit la interviurile cu el ..Doar se plange ***: ba ca joaca din 3 in 3 zile, ba ca joaca la ora 4, ba ca este prea cald..ba ca il fura toata lumea..Mai are sa dea vina pe tantari..tot este la moda.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează