FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie surprinzătoare luată de Gigi Becali » Cine a scăpat la FCSB fără salariu înjumătățit: „Lor nu le iau din bani!”

Gigi Becali nu a tăiat din contractele antrenorilor de la Academia FCSB +26   FOTO
Gigi Becali nu a tăiat din contractele antrenorilor de la Academia FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 17:50

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a decis ca antrenorilor de la academia roș-albaștrilor să nu le fie diminuate contractele în această perioadă, când criza COVID-19 a suspendat competițiile sportive.

De asemenea, conducerea vicecampioanei României a decis ca juniorii - care se pregătesc online - să nu mai achite momentan taxa de instruire în valoare de 200 de lei.

Un fost antrenor de la FCSB îi dă un sfat lui Gigi Becali: „Mergi la Minister!” » Și-ar dori din nou să antreneze echipa

Academia FCSB, privilegiată

„Este adevărat. Nu are rost să le luăm antrenorilor din bani, iar dacă se fac în perioada asta doar antrenamente online, atunci era normal să nu mai punem acea taxă. Însă mai multe detalii vă poate da Vasi Geambazi. El are mână liberă la Academie și am mare încredere în tot ce face el acolo”, a declarat Becali, potrivit Prosport.

Gigi Becali a decis deja să le înjumătățească salariile jucătorilor de la prima echipă, iar anumiți fotbaliști au fost băgați chiar în șomaj tehnic, printre care Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic.

FOTO Cum arată lucrările la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

+22 FOTO

VIDEO A fost semnat contractul pentru stația de metrou la care visa Gigi Becali

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali vrea să ajute rivalele din Liga 1: „Să vină toți la mine!”

Gigi Becali, din rău în mai rău: „La revedere! A mai dat cineva vreun ban?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  01 Mai 2020, 19:42

Deci ratatul ăsta ia bani de la copiii ... Păi cum ? Binefăcătorul națiunii , evanghelistul evangheliștilor , patriarhul donațiilor , preafericitul liturghiilor ia bani de la niște puști ? Să-i dea trântorului Duckackadam ? Că la scârbosul ăla îi e jenă să-i dea din banii lui ...

116538290032900
Alice Popa  •  01 Mai 2020, 19:36

Cand veti informa cititorii despre amenzile lui Becali si FCSB pentru incalcarea ordonantelor militare?!

116538290032900
Alice Popa  •  01 Mai 2020, 19:33

Dupa ce parintii au decis sa nu plateasca pentru lipsa de antrenamente, a decis si Becali sa nu mai cerseasca bani. Cat despre antrenori, nu putea sa le taie salariile, ele fiind la minimul obligatoriu pe economie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează