FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarația săptămânii! Basarab Panduru râde de Alibec: "Doar o astfel de echipă poate transfera un atacant cu zero goluri în 14 etape"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 11:36

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a comentat posibilul transfer al lui Denis Alibec în Premier League.

Panduru a ironizat interesul celor de la Crystal Palace, echipă de pe ultimul loc în Premier League și care nu a marcat niciun gol, făcând referire la faptul că atacantul stelist nu a marcat niciun gol în acest sezon.

"Gigi spune că Alibec are ofertă de la Crystal Palace. Toate indiciile duc spre Crystal Palace, pentru că nici nu puteau să ducă spre altă echipă.

Palace este o echipă care are zero goluri marcate în şapte etape și trebuie să aducă un jucător care nu a marcat niciun gol în 14 etape. Trebuie să meargă pe aceeaşi linie și să nu deraieze de la obiectivul principal", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

Citește și: Alibec, exclus din lot pe termen nelimitat: "Dică mi-a zis: «Nu mai există pentru mine. Dacă nu, plec eu»" » Amendă nemaivăzută în fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
106683413108068
Francisc Dascal  •  14 Octombrie 2017, 19:15

DIN POZITIA DE ANALIST Tv PANDURU CRITICA PE TOATA LUMEA DAR DE CE NU AJUTA FOTBALUL ROMANESC DIN ALTA POZITIE.PAPAGALI SUNT DESTUI SI FARA EL.SI NICI CA FOTBALIST NU A FOST PREA STRALUCITOR!!!!!!!!!! A FACUT 2 sezoane MAI BUNE.

gabiprossi
gabiprossi  •  14 Octombrie 2017, 17:11

RAZBOINICUL *** transfera toti fotbalistii buni din tara, nu neaparat ca sa-si intareasca pe *** Pipera, ci doar pentru a-si destabiliza si distruge adversarii; partea proasta este ca si jucatorii se strica, nu mai dau randament, ceea ce inseamna ca si atmosfera de la echipa, este una jalnica, neprielnica... in felul acesta, vei avea numai rezultate de mare probitate ***! BANII NU SUNT TOTUL IN VIATA HRAPARETZULEEEEEEE!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  14 Octombrie 2017, 14:21
Postat de corectu pe 14 Octombrie 2017, 13:43

Declaratia lui Dan Leasa din care reiese ca este antistelist si ca doreste sa castige campionatul orice alta echipa,dar nu Steaua, ma trimite cu gandul la ce s-a intamplat in ultimele 3 editii de campionat.Au fost meciuri in care s-au anulat goluri Stelei(vezi meciul Astra-Steaua-3 goluri anulate,cat si in meciul Astra-Steaua din tur-1 gol anulat),penalty-uri nedate,penalty-uri date eronat echipei adverse .Va mai aduce-ti aminte”celebrul”meci ASA-Steaua 1-0 cand Istvan Kovaci a fluierat intr-o singura directie.In acel campionat ASA “trebuia” sa fie campioana,dar Becali a fost pe faza si a” intervenit”,astfel incat Otelul i-a batut pe ASA acasa.Atunci Tudorie a ajuns la Steaua.Curentul antistelist a inceput sa functineze mai bine in campionatul urmator.Cu echipe care jucau intr-un fel cu Steaua si o lasau mai usor cu alte echipe,care trebuiau sa ia campionatul.Au continuat greselile evidente de arbitraj impotriva Stelei.Au lasat-o mai usor unele echipe contra viitoarei campioane(adica au facut blat).E usor de vazut.Declaratia lui Leasa vine sa intareasca cele spuse.Ce meciuri faceau cei de la Voluntari cu Steaua si ce meciuri faceau cu Dinamo sau CFR. Aseara s-a vazut mai bine.E adevarat ca s-a ratat mult de Steaua,e adevarat ca Alibec n-a jucat nimic,dar de ce nu s-a dat penalty la lovitura cu cotul(fara minge)a lui Acsinte aplicata lui Man(asistentul sigur a vazut faza),de ce n-a fost eliminat Marinescu care l-a calcat INTENTIONAT pe mana pe Man,de ce i s-a dat cartonas

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close