FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 2-4

Declarația serii după Voluntari - Dinamo: "La fiecare meci, îmi e frică să nu dau autogol. Azi s-a întâmplat, e tensiune mare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 22:44

Ionuț Balaur, fundașul lui FC Voluntari, a oferit declarația serii după meciul pierdut de echipa sa în fața lui Dinamo, scor 2-4.

"Îmi era dor de un gol, nu de un autogol. Se spune că de ce îți e frică nu scapi. La fiecare meci am o teamă de a nu marca în propria poartă și azi s-a întâmplat. Se pare că nu pot scăpa de această frică. E tensiune mare în vestiar. Pierdem puncte importante acasă. Toată echipa e de vină pentru rezultat", a declarat Ionuț Balaur la TV Telekom Sport.

Gabi Deac, autorul a două mari ratări, și-a turnat cenușă-n cap după acest joc: "Îmi asum o mare parte din vină. Dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut altul ar fi fost rezultatul. Cei de la Dinamo au marcat la fiecare ocazie. După acest meci am fost nervos cum n-am fost niciodată. La următorul meci trebuie să-i urcăm pe garduri pe toți că nu se mai poate. Trebuie să ne schimbăm atitudinea".

"Am luat două goluri foarte ușor. Ne așteptam la un meci greu, mă bucur că am marcat. Bratu e un antrenor foarte bun care are foarte mare încredere în mine. Azi s-a văzut că Dinamo are tineret foarte bun pe care se poate baza. Trebuie să câștigăm fiecare meci pentru că noi suntem Dinamo"  Daniel Popa, atacant Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează