FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Reghe, mai bine nu citi! Claudiu Keșeru, mărturie nefardată din mandatul antrenorului la FCSB: „Asta e părerea mea”

Claudiu Keșeru, fost atacant la FCSB, a fost invitat la Prietenii lui Ovidiu
Claudiu Keșeru, fost atacant la FCSB, a fost invitat la Prietenii lui Ovidiu

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 21:24 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 12:32

Claudiu Keșeru (37 de ani) a pus ghetele „ în cui” în 2023 și s-a dedicat afacerilor. A jucat la FCSB în două mandate (2014-2015) și (2021–2022), echipă cu care a câștigat două trofee de campion. Invitat la Prietenii lui Ovidiu, a vorbit despre mai multe subiecte interesante.

Claudiu Keșeru a venit la FCSB când Laurențiu Reghecampf era în ultimul an pe banca tehnică și a plecat în mandatul lui Costel Gâlcă. Cu ambii antrenori a ieșit campion, dar recunoaște că a avut o afinitate mai mare pentru ultimul: „Mai bine m-am înțeles cu Costel”.

„Când am ajuns la FCSB, era o echipă deja formată. Am terminat cu titlurile de cel mai bun marcator și cel mai bun pasator. Opt goluri și patru pase am avut, deși am jucat doar cinci meciuri”, a spus Keșeru la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

VIDEO. Claudiu Keșeru, mesaj clar: „Succesul din perioada Reghecampf era majoritar datorat lui Tomi Neubert!”

Keșeru l-a prins la FCSB pe temutul fizioterapeut neamț Thomas Neubert.

„Era foarte bun, foarte competent și un caracter frumos. Succesul din perioada Reghecampf era majoritar datorat lui Tomi! Asta e părerea mea... Datorat nivelului fizic la care îi ducea pe jucători, inclusiv pe mine”, a declarat Claudiu.

Keșeru a fost singurul fotbalist din istorie care a primit de două ori nota 10 în Gazeta Sporturilor, de fiecare dată în tricoul celor de la FCSB.

„Am dat șase goluri cu Pandurii, plus cel mai rapid hattrick, cu Aalborg, în 11 minute. După meciul cu Pandurii, am luat două mingi acasă. Țin minte cât de bine arăta tabela de pe Ghencea. Haaland, Lewandowski, Messi, toți s-au oprit la cinci. Au fost și meciuri când n-a vrut să-mi intre mingea. La returul cu Aalborg, am avut opt ocazii și nimic nu s-a lipit, indiferent ce făceam”, a spus fostul atacant.

De ce Costel Gâlcă nu mai are rezultate în fotbal?

Costel Gâlcă a fost ultimul tehnician care a adus titlul celor de la FCSB, dar Keșeru nu înțelege de ce nu-și găsește echipă:

„Nu-mi explic! Danemarca, Polonia nu sunt țări care să scoată un stil pe care el îl practică. Posesie, presing avansat... A mers perfect în zona aia, dar nu văd să-l scoată în evidență”.

Ofertă refuzată de la PAOK

Vorbind despre ofertele pe care le-a avut în carieră, Keșeru spune că regretă că n-a ajuns sub comanda lui Răzvan Lucescu.

„Puteam să colaborez într-o perioadă, dar a venit oferta de la ei cu două zile înainte de primul meci oficial. Mi-a părut rău că n-am putut să merg atunci! Cred că în iunie 2018.

Eram la Ludogoreț, aveam clauză de reziliere, dar și înțelegere cu patronul să-i spun cu o lună înainte dacă vreau s-o activez. Că vreau ca cineva să plătească clauza. Și-au venit cu două zile înainte de primul meci oficial și n-am putut să-i las descoperiți. Jucam în turul 2 al Ligii Campionilor”, a explicat Keșeru.

Urmărește aici toată emisiunea cu Claudiu Keșeru

Citește și:

Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”
GSP E ÎN GERMANIA
Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”
Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga
PRIETENII LUI OVIDIU
Decizie radicală anunțată în platoul GSP: „FCSB e un subiect închis pentru mine!” + Cine crede că e marea favorită să câștige Superliga

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
zb59
zb59  •  05 Aprilie 2024, 20:02

“ Haaland, Lewandowski, Messi, toți s-au oprit la cinci…”! Ghinionul lor ca nu au jucat cu Pandurii!:)) Bai, “modestule”, ia-o mai usor sa nu te impiedici!:))

Catalynn.17
Catalynn.17  •  03 Aprilie 2024, 23:27

Chiar dacă a trecut pe la FC Fcsb, Keseru asta pare un om decent. Văd ca l-au adus la Prima, post care pare ca încearcă să intre în normalitate, să se lepede pe cât posibil de gigism, ***. Chiar si Ivanovici, când e pe Prima lasă gigismele pe care le are online, la el în emisiune nu spui Steaua echipei ciobanului, te corectează imediat: Fcsb! Spre disperarea lui Mitică … :-))) Chiar și Gradinescu a cam lăsat-o moale cu “discursuri manifest” și ale din astea, așa ca în mod clar a fost o decizie luată la nivelul conducerii și cine nu se conformează se duce după Mironica, Tolo, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  03 Aprilie 2024, 21:36

Reghe,poti citi dar nimic interesant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează