FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIA ZILEI

Declarația zilei » Un antrenor din Liga 1 a avut o cerere specială pentru șeful său: "Să-mi faceți și mie rezervare la cimitir"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 17:28

Mircea Rădulescu a fost numit antrenor la FC Voluntari, după ce Flavius Stoican s-a despărțit de gruparea ilfoveană. Tehnicianul în vîrstă de 74 de ani a avut o cerere specială pentru primarul din Voluntari.

"Să vă spun ceva. Vorbeam cu domnul primar şi i-am spus: «Dacă tot vorbiţi aşa de frumos despre mine, despre ce am făcut la academie, să îmi faceţi şi mie o rezervare la cimitirul din Voluntari. O să vorbesc şi cu familia, iar dacă va veni sorocul şi pentru mine, să mă odihnesc în linişte şi pace acolo unde am activat cîţiva ani cu succes».

Acum, serios vorbind, m-am luat şi eu după Mircea Lucescu, deşi el e mai mic cu doi-trei ani decît mine. Cînd l-am întrebat cît o mai duce cu antrenoratul mi-a spus că o duce pînă cînd clachează. «Dacă e să clachez, atunci să clachez în meserie», a zis. Importat e să fii sănătos şi să ai pasiune", a spus Mircea Rădulescu într-o conferință de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
4patraulea
4patraulea  •  25 Septembrie 2015, 22:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Septembrie 2015, 21:29

daca e sa gasim vinovati pentru ceea ce e fotbalul romanesc la ora actuala Radulescu e pe locul 1 locul 2 find rezervat lui Mircea Sandu care l-a tinut in functie o gramada de ani . Ca sa fiu mai exact individul a dat dreptul de a antrena tuturor analfabetilor si betivilor care plateau o taxa de inscriere . E ca si cum orice dobitoc ce plateste o taxa are dreptul de a preda la gimnaziu sau liceu.( nu ca sistemul de invatamant romanesc ar fi lipsit de dobitoci )

turbozero
turbozero  •  25 Septembrie 2015, 20:12

dupa cat a furat in fotbal si cati antrenori a facut pe pile cum naiba n-are bani de un metru patrat in cimitir?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează