FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarație amuzantă a lui Harlem Gnohere la televiziunea franceză: "Asta se întâmplă dacă mănânc un kebab" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 18:37

Harlem Gnohere, 29 de ani, a participat la emisiunea "Le Vestiaire", unde a dialogat cu legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit și William Gallas.

Pe lângă subiectele legate de fotbal, a vorbit și despre mâncarea din fast-food-urile românești.

"Eu şi unul dintre fraţii mei avem un metabolism foarte ciudat. Dacă într-o zi mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme. Nu sunt gurmand de fel, dar dacă ajung să mănânc ceva gras, se vede imediat”, a zis Gnohere pentru SFR Sport.

Harlem Gnohere a avut mari probleme cu greutatea atunci când a ajuns în România. A fost dat afară de la Petrolul din acest motiv, dar a fost luat imediat de Mircea Rednic, la Dinamo. "Puriul" îl știa pe "Bizon" din Belgia, unde românul a fost antrenor. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibman
sibman  •  09 Noiembrie 2017, 09:37

Nu Gnohere tu nu esti un gurmand desi cand ai venit in Romania erai gras mai ceva decat un porc. Probabil au probleme cu glanda.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  08 Noiembrie 2017, 21:40

Pe Alibec nu l deranjează sa mănânce mai multe kebapuri oricum dacă nu da gol ni se face mila de el ca plânge

indolentuu
indolentuu  •  08 Noiembrie 2017, 18:56

ce seamana ala din poza voastra a un chebab cu de toate :)))))) ie cumva o lipie mai mica indesata cu toate ingredientele?:)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează