FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA

Declarație de război olteano-dinamovistă la adresa steliștilor: "Au aroganța să ne jignească cei de la titrata echipă Steaua sau cum i se mai spune"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 19:51

CS U Craiova a câștigat meciul jucat pe teren propriu cu FC Botoșani (1-0), iar Gigi Mulțescu se gândește deja la confruntarea cu Steaua, din etapa viitoare.

Dinamovist declarat, Mulțescu vrea ca echipa din Bănie să răspundă pe teren aroganței arătate de roș-albaștri:

"Am început să ne gândim la meciul cu Steaua și îl pregătim în consecință. Pentru noi e foarte important. Probabil pentru Steaua nu e, că am vazut că ne ia de sus și nu reprezentăm nimic pentru primele trei locuri. Ăsta e discursul celor de acolo, sunt aroganți, după ce au cumpărat tot ce e în România.

Au și aroganța să ne jignească, nu știu de ce, sau să ne minimalizeze. Poate e un lucru bun că noi suntem outsideri, venim pe turnantă. Încercam să le răspundem pe teren, nu numai să ne ridicăm la valoarea titratei echipei Steaua, sau nu mai știu cum îi spune", a spus Mulțescu la finalul partidei cu Botoșani, citat de Dolce Sport.

În urma succesului cu Botoșani, CS U Craiova a urcat pe poziția a doua în clasament, la egalitate cu Steaua. Ambele formații au acumulat 20 de puncte, însă roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
dansy
dansy  •  25 Septembrie 2016, 10:01

Sa-i lasam pe cei de la Steaua sa fie aroganti.Important este cum vom juca impotriva lor,cum va fi arbitrajul si daca vom avea fundasii recuperati.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Septembrie 2016, 23:36

Are aroganta sa bata campii, acest Sumudica II in devenire, de la prea-putin titrata Craiolguta, sau cum i s-o mai spune...

867872569948331
Emilian Popescu  •  24 Septembrie 2016, 23:16
Postat de caine.dupa.moarte pe 24 Septembrie 2016, 23:10

nu mai continuu. va stie o tara intreaga. am trait si eu prin craiova si mi-e rusine de acei ani ai copilariei mele. vreau sa-i sterg din memorie. e greu. influenta bulgara si turceasca si-a pus amprenta de-a lungul istoriei. ***. repet, exista mici exceptii.

Nu sunt oltean, nu am fost in Craiova niciodata! Ingustule la minte! Nici nu tin cu vreo echipa din orasul ala! Ce legaturi face mintea ta?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close