FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - JUVENTUS 0-0

Declarație savuroasă a lui Marin Barbu, după ce echipa sa a remizat la Voluntari: "E vrăjeală să spui că nu vii la fotbal pentru bani"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 20:21

Marin Barbu se declară mulțumit de punctul luat de echipa sa pe terenul celor de la FC Voluntari. Juventus a remizat împotriva ilfovenilor, scor 0-0, același scor care a fost și în turul campionatului. 

"Jucătorii mei merită felicitări pentru că au întâlnit o echipă experimentată azi şi au reuşit să obţină un punct. Psihic ne-am revenit, aveam nevoie de încredere. Băieţii au fost stimulaţi de domnul Ciuclea.

Cine spune că nu vine la fotbal pentru bani vorbește prostii. Totul se obţine însă printr-un efort foarte mare", a spus Marin Barbu la Telekom Sport.

"A ieşit bine până la urmă. Am avut ocazii, dar şi cei de la Voluntari au ratat. Trebuie să muncim în continuare şi vom vedea la final dacă ne vom salva. La începutul sezonului am avut trac, dar acum nu mai sunt probleme" George Călinţaru la Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close