FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

Declaraţie şocantă a lui Ionel Ganea despre fotbalul românesc: "Să vină ruşii să dea o bombă la Federaţie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 15:18

Problemele din Liga 1 par fără sfîrşit, iar asta o simte pe pielea lui şi fostul antrenor al Rapidului şi al Universităţii Cluj, Ionel Ganea.
Tehnicianul se judecă de mai bine de un an cu ardelenii pentru neplata salariilor, iar în urmă cu două săptămîni, Tribunalul Botoşani i-a dat cîştig de cauză fostului internaţional, astfel clujenii sînt obligaţi să-i plătească lui Ganea nu mai puţin de 100.000 de euro.

Ionel Ganea a găsit rezolvarea tuturor problemelor din campionatul românesc în propriul stil caracteristic.

"Eu am deja un an şi ceva de cînd n-am fost plătit că am salvat Universitatea Cluj de la retrogradare. Mă judec ca prostul. Am cîştigat şi nu pot să-i execut. S-au folosit de un... au şi recunoscut că au datorii la mine. Era mai bine anul trecut, cu manualul de licenţiere. Dacă nu plăteau datoriile, retrogradat! Ştiţi care e soluţia? Să vină rusul să dea o bombă la Federaţie, o bombă la Parlament şi la Guvern, că altă soluţie nu mai e cu ţara asta", a spus Ganea la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
copacabana_70
copacabana_70  •  06 Februarie 2015, 23:48

Iar nu si-a luat asta pastilele?...il bagati cam mult in seama cand este in crize.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2015, 20:46

...uite un om care ...gandeste ...

maianimalule
maianimalule  •  06 Februarie 2015, 17:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si in afara de ALRO, adica cel mai performant combinat de prelucrare a aluminiului din EUROPA de sud est, nici o afacere care a fost privatizata de rusi in tara nu mai functioneaza

Vezi toate comentariile (12)
Comentează