FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

Declarație surprinzătoare a unui jucător de la CSMS Iași: "Dinamo merită să joace în cupele europene"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 19:09

Andrei Cristea și Nicolo Napoli au comentat calificarea în premieră a celor de la CSMS Iași, care s-a impus dramatic pe terenul lui ACS Poli, scor 3-2. 

"Mă bucur că un oraș ca Iașiul va merge în cupele europene. Nu îmi vine să cred că am reușit să terminăm pe locul 7. Chiar eram foarte încrezători, deși am fost conduși cu 2-0.

Eu am mai jucat multe meciuri în cupele europene, dar ăsta cu CSMS Iași parcă e cel mai dulce pentru că am dus atâtea lupte la retrogradare în anii precedenți. Dacă acest grup va rămâne, sunt convins că vom face o figură foarte frumoasă în sezonul viitor.

Dinamo e echipa care ar merita să joace în cupele europene, a terminat înaintea noastră, dar dacă cei de la TAS vor decide că nu pot juca acolo, noi ne vom bucura de această șansă", a zis Andrei Cristea la Digi. 

Tehnicianul Nicolo Napoli a vorbit și el la finalul meciului: "Am început prost, dar e bine că s-a terminat bine. Am avut un puls ridicat. Sunt tot transpirat. Asta e meseria de antrenor. E meritul băieților că mergem în cupele europene. Am terminat pe locul 7, e foarte bun".

Întrebat dacă va continua la CSMS Iași, italianul a spus: "Nu știu dacă rămân la Iași. Vedem. Sunt șanse să rămân".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Mai 2016, 16:36

omul are dreptate. apropos, l'am auzit pe prunea ca sunt campionii (!) playoffului. offff ! auzi, campioni ! :) pe bune, botosani si cfre sunt cu o clasa peste craiolgutza sau echipa lui nechita...

gabryel28
gabryel28  •  30 Mai 2016, 01:00
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Mai 2016, 21:10

...pai ai sa razi dar dinamu ...chiar o sa castige la TAS...

ovul tot cu clonele astea infecte?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Mai 2016, 21:10

...pai ai sa razi dar dinamu ...chiar o sa castige la TAS...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close