FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarație-surpriză a căpitanului FCSB-ului! Îl contrazice pe Gigi Becali: "Ați văzut ce-a fost! N-a văzut din 5 metri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 17:56

Chiar dacă Gigi Becali își dorește arbitri străini la meciurile FCSB-ului din acest play-off, Florin Tănase nu e de acord cu patronul echipei și dă credit, în continuare, "fluierașilor" autohtoni. 

Fotbalistul celor de la FCSB justifică alegerea făcută și dă exemplu chiar un meci jucat de echipa sa în cupele europene. 

"Nu știu dacă ne-am simți mai confortabil cu arbitri străini. Ați văzut, greșesc arbitrii străini cum au gresit la meciul nostru cu Beer Sheva, de pe Arenă. N-a văzut din 5 metri că a pus mâna pe minge. Părerea mea este să arbitreze tot ai noștri și așa vor prinde experiență", a spus Florin Tănase la conferință conform TV Digi Sport.

"Am făcut toate demersurile pentru a aduce arbitri străini la meciul cu CFR. I-am zis lui Vali să propună pe cineva din primele şase campionate, aşa cum au vrut ei. Am dat ordin să se facă aşa, nu ştiu mai departe ce a făcut Argăseală" Gigi Becali

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Martie 2018, 23:16
Postat de balauru48 pe 10 Martie 2018, 21:52

Tanasa ii poate pacali mai usor pe arbitrii romani cu simularile sale.

vezi-ti de play out

balauru48
balauru48  •  10 Martie 2018, 21:52

Tanasa ii poate pacali mai usor pe arbitrii romani cu simularile sale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează