FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarație tranșantă a lui Basarab Panduru: "Suporterii vor susține Steaua și nu vor mai ține cu FCSB"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 20:40

Basarab Panduru, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre noua titulatură a echipei și crede că suporterii roș-albaștri se vor îndrepta către formația Armatei. 

"Din moment ce nu te mai numești Steaua, e clar că ai o problemă. Până acum se spunea că nici FCSB nu te poți numi, se zicea ceva de Sporting, FC Star, Becali Star.

Dacă era așa, probabil că falimentul bătea la ușă. Pe termen scurt, nu vor fi schimbări mari, dar pe viitor probabil că toți vor fi foarte atenți ce contracte vor mai face.

Poate vor vrea să se asocieze cu numele lui Becali, dar e clar că nu mai e vorba de Steaua. Nu înțeleg de ce graba aceasta cu decizia, dar poate se știe deja ce se întâmplă.

Toți cei care au ținut cu Steaua se vor duce probabil la Steaua Armatei și nu vor mai ține cu FCSB. Poate FCSB va atrage alți suporteri", a fost declarația tranșantă a fostului mare stelist, la TV Dolce Sport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (73)
turbozero
turbozero  •  31 Martie 2017, 10:02

dupa ce ca nu e nimic de capul lui mai si da pe dinafara! suporterii vor ramane langa FCSB si vor umple stadioanele la derby-uri.. ce suporter stelist normal se duce in liga a 4-a? galeriile din peluza nu s-au dus in liga 1 ce vor face pe pasune in liga a 4-a? si vor sta pe pasune inca cel putin 3 ani din vara incolo.

819602521427859
Stancu Florin  •  31 Martie 2017, 09:29

Respect Gabi Balint şi Basarab Panduri !

stelbz
stelbz  •  31 Martie 2017, 08:49
Postat de andy_2008 pe 31 Martie 2017, 07:58

Eu tin cu FCSB si nu stiu de alta Stea inventata de mizerabilul Talpan,Panduru sa si tina frustrarile lui pentru familia sa,dc are.

Si eu la fel. Care suporteri vor sustine formatia ARMATEI ????? 500-600 dintre cei care veneau la Peluza Sud si o parte de la Peluza Nord ; si numai cei din Bucuresti. Restul de suporteri stelisti din toata tara vor sustine, fie pe stadioane la meciurile din Liga I, fie la TV , NUMAI FCSB_Steaua) !

Vezi toate comentariile (73)
Comentează