FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASA TÎRGU MUREȘ - OȚELUL 1-2

Declarații amuzante ale lui Ousmane N'Doye la finalul jocului: "O să-l sun pe Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 23:20

Mijlocașul celor de la ASA Tîrgu Mureș, Ousmane N'Doye, îi felicită pe steliști pentru titlul de campioni. Senegalezul a anunțat că ar putea continua la mureșeni, însă totul depinde de conducerea clubului. 

"Viața mea așa e! Dacă nu e să iau, înseamnă că nu a vrut Dumnezeu. Îi mulțumesc Lui că am ajuns pe locul 2. A fost un meci frumos, ne-am luptat, dar dacă nu ne-a ieșit, asta e. Felicitări pentru Steaua! Toți sîntem români, de aia e campionatul României.

Lumea uită că totul rămîne în România! E urît! Steaua merita titlul, dacă ei l-au cîștigat, înseamnă că așa e, îl meritau. M-am simțit bine aici la Tîrgu Mureș. Sînt mîndru de acest club. Am făcut un lucru senzațional!

Dacă clubul dorește să rămîn, rămîn! Oricînd ei mă sună, mă întorc. O să-l sun pe Gigi Becali să-l felicit! Steaua va reprezenta România! Campioana morală nu contează. Ce contează? Se joacă pentru campioana morală? Nu!", a zis Ousmane N'Doye la Digi. 

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (12)
gicutzu69
gicutzu69  •  30 Mai 2015, 12:00
Postat de v1ad pe 29 Mai 2015, 05:01

@ ovidiu_3003 de aia avem noi ardelenii boala pe voi restul. Pentru voi, noi toti suntem unguri. Suntem romani numai cand pompam taxe si impozite in judetele voastre calamitate de orice ploaie, vant sau ninsoare.

Lasa prietene ca nu aveti campiile din sud si din est,atat iarna cat si vara nu aveti clima si caldura de acolo,este diferenta mare daca vorbim de relief,daca vorbim de istorie si de cat sa implicat statul sa ajute zonele alea nu exista termen de comparatie,cand nu te ajuta nici una nici alta nu are rost sa mai vorbim,are cineva boala pe voi?poate,daca nu va-ti mai tot da atat de faloshi....!ai impresia ca in zona aia sunt numai puturosi?sunt peste tot in Romania,iar in ceea ce privesc taxele si impozitele toti platim mai mult sau mai putin impozite si taxe la stat indiferent de zona din Romania doar ca nu-ti dam tie raportul,daca discutam de calamitati poate nu ai ramas inzapezit niciodata prin zona aia sa vezi diferenta dintre deal si munte,poate atunci ai intelege,si apropo sunt din Ardeal ca sa nu crezi ca-ti scrie vreunul din sud sau din est,sau vreun moldovean.

1598448560438209
Sorin Barbu  •  29 Mai 2015, 21:49

Ar trebui ca acel interviu, sa fie prezentat tuturor asa zisilor fotbalisti romani....Fair play......bun simt.....respect... Ousman, ar merita premiat pentru cel mai bun interviu acordat.....Nu am mai vazut vreodata asa ceva.....m-a impresionat profund! RESPECT OUSMAN N'DOYE!!!!!!!!!!!!

travka
travka  •  29 Mai 2015, 07:59

Ndoyeeeee este romaaaaaaaan hahahahah Toți sîntem români, de aia e campionatul României. hahahahahahahhaha asa cum si ungurii apatrizi din Mures - Cluj - Harghita si Covasna sunt tot romani =)))))) ba Ndoye tu nu esti roman nici spalat cu clor de 100 ori hahahaha si mai ales ungurii aia ordinari din Hardealu romulan, patria lui Cioaba si alor sai, REGELE lor e Cioaba

Vezi toate comentariile (12)
Comentează