FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

Declarații ciudate ale unui fotbalist după finala din play-off: "Dumnezeu e sus și vede. Dacă a fost ceva, să înfunde pușcăria!"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 23:18

Eric de Oliveira a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut de Gaz Metan în fața lui CSU Craiova, scor 0-1, și insinuează că s-au întâmplat lucruri necurate la această partidă. Odată cu această înfrângere, medieșenii au ratat și calificarea în play-off.

"Eu îmi felicit colegii! Știam că va fi un meci greu. Noi mergem înainte în play-out. Am jucat împotriva tuturor azi. E greu când joci un meci cu Steaua acasă și tot stadionul e de partea Stelei.

Suntem fotbaliști, dar e greu! Dacă au fost lucruri ciudate nu știu, dar Dumnezeu e sus și vede tot. Dacă a fost ceva, să înfunde pușcăria ! Cred că Mediaș n-a fost dorită în play-off. Totul a fost contra noastră. Am pierdut calificarea pe mâna noastră. Nu căutăm vinovați!", a declarat Eric la TV Digi Sport.

Citește și: Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  06 Martie 2017, 13:11

Infringere la Volutari si egal la ACS. Acolo ati pierdut playoff-ul.

499700600237659
Criss Criss  •  06 Martie 2017, 09:52

Dar ce pretenții aveau?Nu au jucat nimic cu Craiova,iar golul a fost imparabil.Succes echipa mea iubită,succes Craiova.

khal_37
khal_37  •  06 Martie 2017, 03:18
Postat de dinamo_fan pe 06 Martie 2017, 01:34

Eric, nici o reactie cand Tudor v-a mutat un fault 1 metru un careu cu Dinamo ? Dumnezeu e sus si l-a vazut si pe ala.

Dar penru fcd când *** de la clubul miliției și securității a mutat executarea out-ului din propria jumătate ca 15 metri pana în preajma careului advers sub privirile incurajatoare ale arbitrilor de casa de unde sa marcat singurul gol cu colega de partid csu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează