FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

Declarații confuze ale lui Andone după înfrângerea cu Viitorul: "Hagi a fost mai bun, dar am pierdut nemeritat"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 22:13

Ioan Andone consideră că ratarea lui Nemec din repriza a doua și intrarea pe teren a lui Florinel Coman au fost momentele care au decis partida pe care Dinamo a pierdut-o cu Viitorul, scor 1-2. Antrenorul a spus în primă fază că Dinamo a pierdut nemeritat, dar în finalul declarațiilor a precizat că echipa lui Hagi a fost mai bună. 

"A fost un meci bun. Am dominat primele 60 de minute, iar dacă Nemec făcea o preluare mai bună trebuia să înscrie. Nu avem voie să pierdem în acest mod chiar dacă Viitorul e o echipă bună. Trebuie să învățăm din aceste greșeli.

Acum trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri rămase. Intrarea lui Coman (n.r. a marcat golul de 2-1) ne-a dereglat puțin. Am pierdut nemeritat puncte importante azi.

Dacă ești profesionist trebuie să profiți de momentele importante ale jocului. Aș fi vrut să-i stric ziua de naștere lui Gică, dar până la urmă a fost mai bun ca noi. Merită locul pe care-l ocupă", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

"Cu Bumba și Bawab am avea o echipă mult mai bună decât în tur" Ioan Andone

Viitorul rămâne lider în Liga 1 și acumulează 45 de puncte după 22 de etape, fiind la 5 lungimi de urmtoarele clasate CSU Craiova și Steaua, însă roș-albaștrii au un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo e pe 5, cu 32 de puncte.

Citește și: Viitorul e prezent! Trupa lui Hagi revine spectaculos, o bate pe Dinamo în "Groapă" și devine prima echipă calificată în play-off!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
luc11
luc11  •  05 Februarie 2017, 11:37

Pai da Dinamo a jucat mai bine decat Viitorul, iar Hagi a fost mai inspirat la schimbari, deci mai bun ca el

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Februarie 2017, 09:21
Postat de samertx pe 04 Februarie 2017, 23:47

Lasă-te de analize despre Dinamo. Ești subiectiv.

Pai, fii tu obiectiv. Da un pronostic: pe 7 sau pe 8?

ionutstv
ionutstv  •  05 Februarie 2017, 07:17
Postat de emenangita_mangladesh pe 04 Februarie 2017, 22:35

ce moaca de bunicuta are :)) ii mai lipseste o pisica in poala si o ceasca de ceai in mana :))))

Ochelari d-astia am vazut la strabunicul in sertar ca si-a luat altii mai moderni.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează