FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Declarații de senzație ale lui Dănuț Lupu: "Eu și Maradona eram atunci șefii mafiei!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 18:52

Dănuț Lupu a povestit cu lux de amănunte cea mai grea perioadă din cariera sa. Fostul internațional a fost arestat în Grecia, după ce s-a luat la bătaie cu patronul lui Panathinaikos pentru că nu și-a primit salariile restante.

"Păi, după ce m-am întors, după două săptămâni m-au arestat. Eu şi Maradona eram la televizor, şefii mafiei! Maradona cu drogurile, eu cu hoţii. Am stat trei luni arestat. A fost un fel de suspendare. Când te duci undeva nevinovat, pe dreptatea ta, e cam greu. Am luat un pumn de pastile, am scăpat şi atunci", a povestit Dănuţ Lupu la TV Telekom Sport.

Fostul mare fotbalist a continuat și a vorbit și despre acuzația care îi era adusă de greci.

"Grecii au zis că sunt șeful mafiei hoţilor din România. În momentul în care am semnat că nu mai am nicio pretenţie financiară de la Panathinaikos, m-au scos. Mai aveam să iau foarte mulţi bani. Ei nu-mi dăduse niciun ban. Aveam cel mai mare salariu pe care l-am avut vreodată în fotbal!

Am primit o lecţie. Poate că şi eu, dacă eram al şaptelea om din lume la bani şi să dea cineva în mine, poate şi eu aş fi făcut la fel. Am dat fizic în el!", a spus Dănuț Lupu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  17 Februarie 2018, 09:43

De Maradona stie toata lumea cine era!Dar tu cine erai?Te lauzi cu gainarii?

andy_2008
andy_2008  •  17 Februarie 2018, 08:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Februarie 2018, 23:49

a fost ba la treaba cu noi , dar sa fie el sef .......nu era prevazut in schema d lucru asa ceva si in plus in afara d fotbal si pacanele nu stia nimic altceva !!! fotbalist da , mai bun k hagi !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează