FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Primele explicații ale lui Mihai Rotaru după demiterea lui Ouzounidis: „Nu suntem compatibili”

Mihai Rotaru a vorbit despre demiterea lui Marinos Ouzoundis de la echipă.
Mihai Rotaru a vorbit despre demiterea lui Marinos Ouzoundis de la echipă.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 11:18 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 11:37

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre despărțirea antrenorului Marinos Ouzounidis, venită în urma eșecului din Conference League, 0-1 cu albanezii de la Laci.

La o zi de la anunțul oficial al clubului din Bănie, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a explicat că ruptura s-a produs din cauza filosofiei diferite despre fotbal pe care o au echipa, pe o parte, și antrenorul grec.

„Am renunțat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos, e un antrenor profesionist, care impune respect, doar că așteptările Universității Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite. 

Asta nu înseamnă că a greșit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal”, a declarat Mihai Rotaru, în emisiunea Digi Sport Matinal.

Rotaru a spus cum va fi ales noul antrenor

Mihai Rotaru a anunțat că noul antrenor va trebui să se muleze pe dorințele clubului, ”fotbal-șampanie”.

Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal-șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom ști noul antrenor. Nu are nicio importanță naționalitatea”, a spus patronul oltenilor pentru sursa citată.

„Suntem presați, dar nu vrem să facem greșeli. Nu dă bine când dai afară un antrenor după prima etapă, dă urât, dar nu aveam ce să facem. Am ajuns la concluzia că nu suntem compatibili cu Ouzounidis”, a mai spus Mihai Rotaru la Pro X.

Pentru Craiova urmează meciul din deplasare de pe Arena Națională, împotriva lui FCSB. Până la numirea unui nou antrenor, Dragoș Bon, secund în staff-ul lui Marinos Ouzounidis, va conduce echipa de pe banca tehnică.

Citiți alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”

Culisele demiterii lui Ouzounidis: Rotaru a încercat să-i impună jucători! Vânzarea lui Cicâldău a pus capac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
george.br
george.br  •  24 Iulie 2021, 22:57
Postat de observator_federal pe 24 Iulie 2021, 15:36

Du-te băi de aici, spui doar prostii... Ceva logic, inteligent, original nu ești în stare să scoți din tastatură - doar replici șmechere, jignitoare sau infantilisme - atâta poți?

Pai esti postacul personal al lui Rotaru, sau macar "comportamentul" tau asta arata! Gasesti ceva jignitor in asta?

adi2306
adi2306  •  24 Iulie 2021, 19:20

Auzi-l pe ăsta: fotbal şampanie. Şi calitativ n-au fotbal nici de o ... bere.

adi2306
adi2306  •  24 Iulie 2021, 19:17
Postat de observator_federal pe 24 Iulie 2021, 15:43

Băi, dar chiar nimeni nu te-a întrebat, pe tine(?), ce fel de fotbal vrei să vezi??? Iextraordinar, văd că și în materie de agricultură, industrie, transporturi, construcții ai idei...

"Băi" "lextraordinar", n-are voie omul să-şi exprime punctele lui de vedere? Este website-ul tău? Il patronezi? Observatorul lui peşte federal.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close