FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Declarații TARI ale lui Rednic: "Au sărit pe jucători cu hârtii, să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine" :O

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 18:53

Mircea Rednic a comentat la conferința de presă de azi situația lui Antonio Conceicao la CFR Cluj și clauzele contractuale ale acestuia, fiind, printre altele, obligat să consulte conducerea în privința echipei de start (Detalii AICI).

"Nu înțeleg, n-am auzit niciodată de o astfel de clauză. Nu știu cum a putut să accepte. Bine, în situația în care era el cred că s-a bucurat că vine. E un antrenor bun.

Eu la CFR m-am atins de o legendă a clubului (n.r. a avut un conflict cu Ricardo Cadu în 2013) și imediat au sărit pe jucători cu hârtii, să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine!

La Dinamo, contractul meu e deschis. Când am venit, fotbaliștii aveau restanțe, nu mă interesa pe mine de bani. Eu discut cu șefii de fotbal, doar atât. Eu decid tot!", a declarat Rednic.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  23 Noiembrie 2018, 15:02
Postat de catalin.palcu pe 23 Noiembrie 2018, 09:37

Nea Mircea, nu mai iti pierde timpul si energia cu polemici. Cel mai bun raspuns e sa faci echipa sa joace fotbal bun si sa intram in playoff . Ca multi care ne viseaza retrogradati o sa isi bage unghia in gat. La modul figurat, evident !

Va dati seama ca fc5bistii isi fac inima si ficatul praf daca Dinamo intra in play-off!?? Or sa se umple spitalele de nespalaţi cu ciroza alcoolica!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Noiembrie 2018, 09:40
Postat de imperator_red pe 22 Noiembrie 2018, 21:29

Strâmbul vorbește mult și prost. Între timp, șomerii aduși de el se rup pe capete, ca niște mumii/zombi. Există club de amatori mai jenant ca Mimao????

E unul singur care s-a rupt, fundasul ala stanga albanez sau elvetian. In locul tau m-as intreba de ce aveti voi fecesebistii 6-7 jucatori 'rupti' in permanenta , jucatori din aia buni si scumpi , nu someri ca la Dinamo !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Noiembrie 2018, 09:37

Nea Mircea, nu mai iti pierde timpul si energia cu polemici. Cel mai bun raspuns e sa faci echipa sa joace fotbal bun si sa intram in playoff . Ca multi care ne viseaza retrogradati o sa isi bage unghia in gat. La modul figurat, evident !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează