FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarații tari date de Mircea Rednic: "De când am plecat, stadionul și vestiarele sunt la fel. Doar că echipa e pe locul 12" » Ce le-a cerut șefilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 11:48

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu Dunărea Călărași, luni, ora 21:00.

Tehnicianul dinamovist a lăudat jucătorii și a spus că este nevoie de un buget mai mare pentru a face performanțe importante.

"Sunt plăcut surprins de cum au reacționat jucătorii. Și ei au o mare parte de vină pentru situația lui Dinamo, dar ei pot redresa echipa, cu ajutorul meu. Am avut doar o săptămână de antrenamente, dar am pus multe la punct. Trebuie să fim mai organizați în apărare pentru că s-au luat multe goluri. Nu țin minte când Dinamo a avut -7 la golavoraj.

Când nu ai rezultate, normal că te critică mulți, toți specialiștii. Le-am zis jucătorilor că până la final le dau încredere și că trebuie să arate că merită să rămână aici. Trebuie să joace bine ca să rămână în lot. În iarnă, sau poate mai devreme, voi trage linie.

Am un lot foarte bun. M-au sunat prietenii să-mi spună că am un lot slab, dar nu e așa. Nu cred că e mai slab decât al altor echipe. Avem jucători care au calități.

La Dinamo e nevoie de stabilitate și de un buget mai mare. Dacă vrei performanță mare, e nevoie și de bani. De când am plecat, stadionul a rămas același, vestiarele sunt la fel. Doar că echipa e pe locul 12", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • Dinamo - Dunărea Călărași se joacă luni de ora 21:00 și este în direct TV Digi Sport, Telekom și Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea" » Post nou pentru un titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
duta_dd
duta_dd  •  20 Octombrie 2018, 14:41

Mircea este cel mai bun antrenor dinamovist la acest moment (urmatorul este Dario Bonetti); sincer sunt convins ca va face tot ceea ce poate atat timp cat va fi la echipa si va fi cat de cat lasat sa-si fac treaba. RESPECT si SUSTINERE NECONDITIONATA indiferent de rezultate! (CRED IN CALITATE)

arsenie.bk
arsenie.bk  •  20 Octombrie 2018, 13:25

Rednic a venit la Rinamo doar ca să îngroașe rândurile covrigarilor lui Gelu.

the_cobbler
the_cobbler  •  20 Octombrie 2018, 13:15
Postat de gerula.xi pe 20 Octombrie 2018, 13:05

Chiar nici o schimbare?? Hai, ca o fi pus negoita macar un ghiveci cu pamant de flori la fereastra HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Ba da, tovarășe Gerula. Colegul de bancă (dinamovist) ți-a schimbat abecedarul cu un..."ABC-dar" iar tu ai pus botul ! Rău de tot.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close