FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Declaraţiile lui Andone de după meciul cu Astra au încins atmosfera în Ştefan cel Mare » Vulcan în vestiar

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Fotbaliştii sînt supăraţi că antrenorul nu le ia partea în privinţa restanţelor salariale şi că a început să arunce vina pe ei după meciuri.

Vestiarul "cîinilor" fierbe! Cunoscut ca un apropiat al fotbaliştilor şi un bun psiholog, Ioan Andone începe să simtă cum pierde controlul asupra echipei. De ce s-au deteriorat relaţiile dintre antrenor şi lot?

Roş-albii sînt nemulţumiţi de reacţiile lui "Fălcosului" de la conferinţa de presă de după partida cu Astra (2-2), cînd a dat vina pe unii dintre elevii săi şi a punctat că aceştia nu merită să fie cu banii la zi! "Cînd e cu noi, zice că ne susţine pînă-n pînzele albe, că se bate cu toţi şefii pentru drepturile noastre. Apoi, se dă bine cu cei din conducere şi zice că ar trebui să stăm neplătiţi şase luni! Speram ca, după <Strîmbu'> Rednic, să fi scăpat de vorbe sucite!", se plîng roş-albii.

Întîi l-a apărat pe Alexe, apoi l-a făcut praf
Jucătorii sînt supăraţi şi pentru că doar unii sînt certaţi la înfrîngeri. După Astra, cînd se îndrepta spre vestiare, Andone s-a luat de Cătălin Munteanu, pe care l-a certat de mama focului! Camerele GSP TV au surprins şi un dialog între fani şi tehnician. "Alexe nu joacă nimic, de ce insişti cu el?", au întrebat suporterii. "Vine după o accidentare de patru luni, trebuie să avem răbdare cu el. În plus, e foarte bun pe benzi, unde n-avem variante", a replicat "Fălcosul". La conferinţa de presă însă, l-a criticat pe dur: "Alexe n-a înţeles că joacă vîrf şi s-a plimbat aiurea stînga-dreapta. I-am zis să stea mai aproape de Marius Niculae, dar...".

Ce afirmaţii i-au deranjat pe "cîini"
- "Nu ştim să tragem la poartă, sîntem curioşi rău anul ăsta. Nu sîntem în regulă cu mintea, nu sîntem liniştiţi"
- "La cum jucăm, merităm să nu ne dea şefii salariile timp de şase luni! E vorba de respect faţă de culori, nu de bani. Peste tot sînt probleme, dar numai noi ne plîngem".
- "L-am trimis pe Goian la Astra şi i-am dat o şansă lui Grigore... Şi? O alegere total neinspirată. Dacă aş fi ales să se ducă Grigore la Astra, să vedeţi ce bine i-ar fi prins!"

"Andone e mai periculos la vorbe decît Contra! Avantajul lui e că are un conducător, pe Nicolae Badea, care calculează, care face lucrurile doar după ce le analizează atent"
Ioan Becali, fost agent FIFA

Antrenorul nu e-n calendar
Roş-albii au pus de ieri în vînzare noile calendare pentru 2011, care costă 18 lei bucata, dar din ele nu fac parte şi membrii staff-ului tehnic, în frunte cu Ioan Andone! "Fotbaliştii sînt eroii ce trebuie scoşi în faţă, ei joacă şi ei vînd cel mai bine, de aceea apar pe copertă. La noi nu e situaţia de la Steaua, nu vrem să se interpreteze că facem modificări în staff-ul tehnic", au motivat oficialii. Gazeta a dezvăluit ieri că roş-albaştrii au scos la vînzare postere în care nu apar şi membrii staff-ului tehnic. Motivul? Desele schimbări de tehnicieni din Ghencea!

Şedinţa e mîine
Ioan Andone urmează să se întîlnească mîine, cel tîrziu joi, cu acţionarii pentru a discuta strategia pentru mercato din iarnă şi despre plata salariilor jucătorilor. E aşteptat Cristi Borcea să revină în Capitală. Totodată, "Fălcosul" trebuie să prezinte situaţia completă a lotului. "Prea multe achiziţii nu vor fi, fiindcă nu sînt bani. Dinamo trece printr-o perioadă disperată, dacă nu vinde nimic, nu mai are din ce trăi în 2011!", au comentat acţionarii.

Contra, aşteptat la Dinamo!
"Cosmin Contra e bineprimit în Ştefan cel Mare", a afirmat Andone. Tehnicianul "cîinilor" îl aşteaptă pe "Guriţă" şi ca fundaş dreapta, deşi pe 15 decembrie face 35 de ani, dar şi ca antrenor secund, lîngă Iulian Mihăiescu şi Ioan Manu. Problema se va rezolva cînd Borcea va ajunge în Capitală. Fanii însă resping vehement revenirea lui Contra în Ştefan cel Mare.

Străinii umiliţi
Întîmplare imediat după meciul cu Astra (2-2), la stadion: Moţi l-a aşteptat în faţa vestiarului pe colegul său Dragoş Grigore, l-a luat cu el în limuzina Mercedes CL, dar i-a lăsat în ploaie şi-n frig pe alţi doi coechipieri, Kone şi Diabate. Cei doi ivorieni au plecat pe jos, urcînd panta ce duce spre şoseaua Ştefan cel Mare, Moţi neîntrebîndu-l nici măcar de sănătate.

N-au bani de caritate
Dinamo obişnuia ca în această perioadă să facă diverse gesturi umanitare către copii nevoiaşi şi către juniorii clubului. Însă problemele financiare grave nu mai permit acte de caritate. Jucătorii se vor antrena pînă vineri la stadion, aşteptînd un semn din partea acţionarilor pentru a şti cum intră în posesia unei părţi din restanţele salariale înainte de Crăciun.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
reddogsv
reddogsv  •  08 Decembrie 2010, 08:55

Nu sunt bani. Asta e clar!Se vede!Daca erau ceva bani luau macar 2 fundasi cat de cat!Cu Rubio asta care dadea strangea frunze prin parc in Spania si cu Bordeanu care asteapta pensia, Moti fumeaza,,si ce daca?'', Grigore vine dupa accidentare, bodegi si bordeluri nu faci niciodata performanta!Si arbitrii se uita la tine ca la o nou promovata!Cine sunt vinovatii? Managerii de 2 lei (vechi.Ce sa mai faca Andone? Asta le e valoarea, nu au motivatie.Se gandesc numai la rachiuri si la pasarica! Afara

hartibaciu
hartibaciu  •  07 Decembrie 2010, 23:06

Andone a fost marea catastrofa a acestui tur de campionat. Acest individ gros de obraz( doar e Falcos, nu-i asa?) si-a probat inca o data incompetenta. Dat afara in suturi de la arabi, bulgari si ciprioti, Ando s-a pripasit la Dinamo, nu inainte de a lasa Rapidul in afara Europei. Rezultatul? 18 etape in care Dinamo a jucat ca si cum nu ar fi avut antrenor. Jucatorii ar fi produs un fotbal mai bun, daca ar fi avut cine sa-i antreneze...

aldo_m
aldo_m  •  07 Decembrie 2010, 19:49

jucatorii lui dinamo spuneau ca E`NDOYE strica atmosfera al barfeau la ziaristi ,OK ACUM NU MAI E DERANJANTUL IN VESTIAR SI NICI PE TEREN ,BUCURIA LUI GIOVANII SI A JUCATORILOR ,dar ce-au facut ratatii astia ,tentativele astea de jucatori ,DACA VENEA DAN PETRESCU ANTRENOR LA DINAMO CU INGRIJITORII SI PAZNICII CASTIGA CAMPIONATUL LA PAS ,dar marele ando si COLECTIVUL ASTA DE DOI LEI ,niste ratati care daca ajung in alte campionate nici macar rezerve nu ajung UITE MOTI,PULHAC

Vezi toate comentariile (8)
Comentează