FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dedicație » Antun Palici a dedicat iubitei sale golul și evoluția din meciul cu Astra

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2015 00:00

Antun Palici, 27 de ani, a înscris pentru iubita sa, Marija, proaspăt absolventă de facultate în Croația.

MVP-ul calificării lui Dinamo în semifinalele Cupei României. "Palici a jucat foarte, foarte bine", a spus Rednic. "Totul a fost rezolvat în ultima secundă de acest fantastic Palici, care a făcut o cursă de aplaudat", l-a lăudat și Dănciulescu după golul decisiv. Croatul de 27 de ani este esențial pentru jocul din prezent al roș-albilor.

Mijlocașul ofensiv a declarat pentru Gazeta Sporturilor că, în afara suporterilor, vrea să dedice golul iubitei sale, Marija, proaspăt absolventă a facultății de economie din Zagreb, Croația. "Acum, se înscrie la masterat, după ce încheiat 4 ani de studii. M-a susținut în carieră, sper să facă și ea ceea ce-și dorește", a mărturisit Antun.

Fotbalistul este mulțumit de New Dinamo: "Am jucat foarte bine în prima repriză, am fi putut să ne facem meciul și mai simplu, bine că am învins. Mă bucură faptul că aducem oameni tot mai mulți la stadion, că sînt tot mai fericiți. Cred că arătăm ca o mare echipă în România! Este meritul tuturor, al conducerii, al antrenorilor, al staff-ului lui Mister, al jucătorilor, al fanilor. Am eliminat una dintre cele puternice echipe din țară, chiar sîntem mulțumiți. Sper să învingem și la Cluj ca să încheiem anul frumos".

"N-am adversari la sprint"

Rednic a fost în formă după calificarea în semifinalele Cupei României. Antrenorul s-a amuzat de faptul că a alergat la golul lui Palici pînă în meleul bucuriei din fața galeriei: "N-am adversari la sprint, sînt pregătit și acum. Dar nu țin mai mult de zece metri".

Tehnicianul de 53 de ani le-a atras atenție jucătorilor înainte de ultimul meci din 2015: "Unii au fost egoişti, în loc să pasăm în fața porții ne-am complicat. Și vedeți și voi că ne lasă inima, genunchii, tiroida se face ca la broscoi. Important e că stăm bine pe ambele faze. Nu vedeți că fac maximum 2-3 schimbări în formula de start? Una este în atac, unde ambele vîrfuri sînt foarte bune".  

3 goluriși 3 assist-uri a reușit Palici în 19 meciuri din actualul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
john.peris
john.peris  •  17 Decembrie 2015, 15:22

Bravo Antun, you are the best !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează