FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Dedicaţie ratată » De ce a ţinut morţiş Cristi Bud să înscrie un gol în poarta Pandurilor

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 00:12

Atacantul a vorbit la telefon, dimineaţa, cu Mihăiţă Neşu, care l-a încurajat pentru revenirea după aproape 8 luni pe teren


Primul meci oficial pentru Cristi Bud după o pauză de 7 luni şi 20 de zile de la teribila accidentare suferită în decembrie anul trecut la Timişoara a fost cu ghinion. Bud a fost introdus după pauză şi a revitalizat jocul medieşenilor, dar a ratat din penalty exact cînd se pregătea să arate o dedicaţie specială pentru Mihăiţă Neşu.

"Am vorbit înainte de meci cu Neşu, care mi-a transmis să am încredere în mine şi mi-a urat mult noroc. Mi-am dorit extrem de mult să-i dedic lui prima reuşită după cele aproape 8 luni de pauză. Mă rog la Dumnezeu să-l ajute să se facă bine, îi doresc tot binele din lume şi sper să marchez pentru el la Bistriţa!", a mărturisit Bud.

Deşi Vasilache ar fi vrut să execute repetarea loviturii de pedeapsă, atacantul nu l-a lăsat. "Eram convins că voi marca şi a doua oară şi că nu am cum să ratez. Dacă nu sprintam spre bancă să-l îmbrăţişez pe antrenor, poate aveam altă concentrare. Mi-am pierdut suflul şi asta s-a văzut. Am mai avut şi o bară, astfel că îmi pare foarte rău că nu am marcat deoarece îmi doream tare mult să revin cu un gol", a afirmat Bud.

"A fost foarte greu în perioada în care am stat departe de teren. De acum sper ca totul să revină la normal şi să pot intra cît mai mult la joc"
Cristi Bud, atacant Mediaş

Planurile lui Astafei
Oficialii grupării medieşene au reuşit sîmbătă să perfecteze transferul lui Victoraş Astafei de la FCM Tg. Mureş, el semnînd un contract valabil pentru un sezon. "Am dorit să am continuitate la nivelul Ligii I pentru a creşte în valoare. Vreau să-mi fac treaba cît mai bine la Mediaş, iar la finalul sezonului să ajungem cu echipa în Europa League, pentru că aici am găsit un lot puternic. Abia aştept să încep antrenamentele şi să prind lotul", a mărturisit Astafei.

Vitinho are genunchiul umflat
Atacantul brazilian Vitinho Medeiros s-a accidentat grav în primul minut de joc cu Pandurii, iar astăzi va efectua la Cluj un RMN pentru ca medicii să se edifice exact asupra diagnosticului. "Am urmărit o minge lungă, iar adversarul m-a prins cu genunchiul întors. A fost o lovitură puternică. Nu am putut dormi toată noaptea, mă doare îngrozitor genunchiul, care este foarte umflat", a explicat brazilianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mediash
mediash  •  01 August 2012, 19:52

Eric are drept de joc la bistrita?

mediash
mediash  •  01 August 2012, 19:52

intra unul iasa altul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează