FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Defensivă-şoc cu ASA! Reghe va trimite o linie de apărare surprinzătoare pe teren cu Târgu Mureș

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Niţă, Tamaş, Enache sunt suspendaţi, iar Bălaşa s-a accidentat în Derby-ul cu Dinamo, astfel că mâine, cu Târgu Mureş, vicecampioana propune o linie de apărare surprinzătoare.

Pe hârtie, Steaua are meci uşor în ultima etapă a campionatului regulat. Va întâlni ASA Tg. Mureş, o echipă în derivă totală, care n-are niciun succes în 2017.

Totuşi, vicecampioana e lovită din plin, iar modul în care Reghecampf va fi nevoit să improvizeze în linia defensivă transformă confruntarea cu ultima clasată într-o mare durere de cap pentru trupa din Ghencea.

După semieşecul de la Mediaş, Steaua nu s-a ales numai cu două puncte pierdute, ci şi cu 3 jucători lipsă pentru etapa următoare: Niţă, Tamaş şi Enache au încasat cartonaş galben şi vor fi suspendaţi.

Mai mult, după Derby-ul cu Dinamo, s-a accidentat şi Bălaşa, care s-a ales cu o contuzie extrem de puternică şi sunt şanse mici să poată fi refăcut până mâine seară.

În aceste condiţii, cu ce are la dispoziţie în lot, cei 5 din apărare ar putea fi: în poartă, Stăncioiu, iar în faţa lui, Pleaşcă, Moke, Momcilovici şi Lucian Filip.

O defensivă total atipică, iar situaţia fiecăruia dintre aceşti fotbalişti confirmă din plin ipoteza:

  • Stăncioiu - a jucat 4 meciuri în ultimele 6 luni
  • Pleaşcă - a disputat un singur meci în ultimele 3 luni
  • Moke - ca stoper la Steaua are o medie a notelor GSP, în Liga 1, de 5,06, cea mai mică din tot lotul
  • Momcilovici - a jucat o singură dată, în tricoul Stelei, ca fundaş central
  • Filip - n-a mai jucat fotbal, într-un meci oficial, de 10 luni

Ar fi ruşinea maximă

Dacă ASA ar marca mâine, Steaua ar deveni prima echipă care încasează gol de la mureşeni în 2017, în jocurile de campionat. Trupa lui Ilie Stan n-a înscris în 360 de minute consecutive, adică în partidele cu Astra, Timişoara, CFR şi Voluntari.

În lotul celor de la ASA se află, la capitolul atacanţi, şi doi fotbalişti care s-au aflat în trecut la Steaua, dar au fost îndepărtaţi din cauza lipsei de randament: Lemnaru şi Bâtfoi.

2,01e cota pe care o oferă casele de pariuri pentru ca ASA Tg. Mureş să marcheze în meciul cu Steaua

1e numărul meciurilor în care Steaua n-a primit gol, în ultimele 12 partide oficiale, la victoria 1-0 cu ACS Poli Timişoara, din decembrie 2016

43de goluri a încasat Steaua în toate meciurile oficiale din acest sezon, adică în 41 de jocuri, o medie de peste un gol încasat pe meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează