FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Degringoladă fără precedent » Ultimele evenimente de la Cluj au transformat-o pe CFR în campioana haosului! Care sunt jocurile intoxicării

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 06 septembrie 2018 10:43

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a scăpat, momentan, de un nou puci menit să-l îndepărteze, iar Antonio Conceicao rămâne în funcție ca urmare a ”jocurilor puterii” și a celor financiare.

Un nou puci eșuat. Cel puțin momentan, fiindcă urmează meci acasă cu FCSB, după pauza competițională. Iuliu Mureșan a rămas pe poziții, șeful clubului, "atentatul" ce-i viza pe el și pe antrenorul Toni Conceicao nu i-a clintit din posturi.

Totuși, ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile și săptămâni la campioana României, recunoscut ca un "club invizibil", în care rufele murdare nu apăreau în public, denotă nu neapărat amatorism, cât un Champions League al haosului.

Jocuri ale intoxicării

Faptul că doi reprezentanți ai clubului, Marian Băgăcean și Tudor Pop, au ajuns la tragerea la sorți pentru grupele Europa League, deși CFR s-a făcut de râs cu luxemburghezii de la Dudelange, pare o glumă sau un banc.

"Clubul s-a transformat în sat fără stăpân!", au spus oameni din anturajul "feroviarilor" care cunosc bine situația.

"Pe vremea lui Paszkany, era cel mult o singură ședință pe săptămână, lunea. Acum, s-a ajuns la "discuții de București"! Telefonul lui Nelu Varga sună încontinuu, sunt tot felul de oameni de fotbal care-i promit salvarea echipei sau grupele Champions League la anul. Intoxicări! Așa au ajuns să fie propuși Macheda antrenor și Gordillo președinte", au mai povestit ardelenii.

Plus 10 milioane de euro

Surse din Cluj afirmă că Nelu Varga, cu mișcări haotice în ultima vreme - și din cauza unei găuri financiare de peste 10 milioane de euro cauzate de eșecul CFR Cluj în cupele europene -, n-ar fi fost lăsat de asociații săi din Austria și din Germania să treacă la măsuri extreme în privința lui Mureșan și Conceicao.

Oamenii lui apropiați l-au adus pe Macheda la Cluj, așa cum tot ei l-au convins să-l transfere pe Julio Baptista, "garantându-i" prin transfer accederea în grupele Europa League. Mai mult, Varga i-ar fi anunțat pe colaboratori că nu-l mai interesează clubul și să se descurce cum pot de acum înainte cu plata salariilor.

A uitat, de nervi

Macheda a părăsit marți seară România, nedorind să se implice în "jocurile puterii". Mai ales că Toni Conceicao, sprijinit de Mureșan, n-a dorit sub nicio formă să-și mai dea demisia de onoare. Inițial, lusitanul a transmis că în cazul în care va rata calificarea în grupele EL pleacă de bună voie.

Între timp, deși o duce bine financiar și-n afara serviciului, portughezul a refuzat, "alimentat" de Muri și de faptul că i s-a adus înlocuitorul în același hotel în care el stătea cu echipa. Cu toate că era aproximativ același scenariu ca la îndepărtarea lui Edi Iordănescu, când Conceicao a jucat rolul lui Macheda!

Acum, portughezul a solicitat plata întregului salariu restant, de 150.000 de euro, dar Nelu Varga, presat și de partenerii occidentali, n-a mai dorit să facă un efort financiar suplimentar, după ce îi mai achitase alți 350.000 de euro lui Iordănescu ca să plece fără scandal.

"Julio Baptista este și va fi în continuare jucătorul echipei noastre. S-a integrat perfect în familia CFR, e important în angrenajul echipei și nu și-a manifestat dorința de a părăsi echipa. Clubul nostru își continuă drumul în Liga 1, având același obiectiv, câștigarea campionatului"
Comunicat oficial al celor de la CFR Cluj

Vezi și:  Reacție de ULTIMĂ ORĂ a conducerii CFR-ului! Principalul acționar vorbește despre problemele financiare + cine va fi antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
2069207710026611
Pavel Moraru  •  08 Septembrie 2018, 08:58

Veșnica vrajeală

1285915651486030
Cristina Bob  •  07 Septembrie 2018, 00:18

TOT CE ASI AVEA DE SPUS DESPRE CONDUCEREA CFR CLUJ TREBUIE FARA DISCUTIE MODERAT !!!

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Septembrie 2018, 19:57
Postat de Soos Vilmos pe 06 Septembrie 2018, 15:46

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează