FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Deja se bat pe postul lui Ilie :) » Reghecampf şi Stoichiţă se autopropun la Steaua

În Liga 1, Reghecampf (36 de ani) a mai pregătit U Craiova, cîteva etape, în campionatul trecut, şi Gloria Bistriţa
În Liga 1, Reghecampf (36 de ani) a mai pregătit U Craiova, cîteva etape, în campionatul trecut, şi Gloria Bistriţa

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 20:49

Becali are în continuare variante de antrenori: lui îi place Reghecampf, care a anunţat deja că i-ar plăcea să vină, iar Stoichiţă s-a întors din Cipru şi se autopropune.

Gigi Becali a rulat 16 antrenori de cînd e patron, unii dintre ei cu mai multe mandate, dar oamenii tot fac coadă la Palat ca s-o preia pe Steaua! Fiindcă Ilie Stan e evident ameninţat să fie demis dacă pierde la Cluj, au apărut deja primele soluţii de înlocuire a lui. Laurenţiu Reghecampf a anunţat după ce a bătut-o surprinzător pe Oţelul în prima etapă din 2012: "Mi-ar plăcea să lucrez la Steaua, n-aş avea probleme cu domnul Becali, lui îi plac oamenii de onoare".

Şi Gigi a devenit fanul lui Reghe: "Chiajna joacă după modelul Barcelonei, pasează întruna. Şi asta s-a făcut, clar, cu muncă multă. Îmi place de Reghecampf". Laur a jucat patru sezoane în roşu şi albastru, în a doua jumătate a anilor '90, o perioadă în care a cucerit de două ori titlul de campion. Deci ar completa lista fostelor glorii pe care Gigi le-a încercat pe bancă din 2003 încoace, de cînd clubul a intrat în proprietatea lui. Sau Becali poate să apeleze la un antrenor pe care l-a mai încercat o dată. E vorba despre Mihai Stoichiţă, plecat recent de la Apollon Limassol. "Lippi" abia aşteaptă: "Mă întorc în ţară. Dacă aş vrea să revin la Steaua? Cine ar putea refuza această echipă?".

12 ani au trecut de cînd Reghecampf a părăsit-o pe Steaua. În 2000, el s-a transferat în Germania, la Cottbus

"Sigur m-aş înţelege cu Gigi. Totul e să-i explici deciziile pe care le iei, de ce faci ce faci. Sînt convins că ar înţelege!" (Laurenţiu Reghecampf)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Mai bine meci, nu Parlament!"

Becali a explicat că va fi la Cluj luni, deşi se gîndise să meargă în acea zi la Bruxelles: "Am de ales să mă duc la Parlamentul European sau la meci, dar eu înclin spre meci. Trebuie să mai ajung şi pe la Parlament, că n-am mai fost de vreo două luni. Dar eu am consilieri buni, nu-i nevoie să fiu des acolo. Ai mei sînt mai buni decît Monica Macovei şi Cristian Preda. Spre exemplu, Preda se duce acolo pentru diurna de 300 de euro. Eu n-am nevoie de banii ăştia!".

Au anunţat Liga că revin în Ghencea
Steaua se întoarce pe stadionul propriu pentru jocul cu Astra, din etapa a 21-a. "Generalii din minister mi-au zis că pot să anunţ LPF că partida se va juca pe stadionul Steaua", a anunţat Gigi Becali. Roş-albaştrii n-au disputat nici un meci în Ghencea în actuala stagiune.

Nikolici depinde de Ilie
Pedepsit că a venit beat la un antrenament, Stefan Nikolici se antrenează separat de lot şi riscă să nu mai joace deloc la Steaua pînă la sfîrşitul campionatului, cînd expiră împrumutul de la Timişoara. Soarta lui depinde tocmai de Ilie Stan, cu care a ajuns în conflict după partida de la Mioveni, unde atacantul a protestat că fusese uitat pe bancă. "Dacă Ilie vrea, poate să-l reprimească", a dezvăluit Becali. Iancu îl aşteaptă înapoi pe Bega: "Nikolici e foarte bun. Dacă Poli revine în Liga 1, are nevoie de el. Dar există deja oferte din România şi din spaţiul ex-sovietic".

Galamaz îi vede buni
Roş-albaştrii îl vor avea adversar luni şi pe George Galamaz, un fundaş care a trecut în vara asta de la Steaua la U Cluj, gratis. Stoperul de 30 de ani şi-a atenţionat actualii colegi cît de dificil o să fie luni seară: "Steaua chiar e o echipă mare. Şi pericolul, cînd joci contra unor asemenea formaţii, este să joace prost şi să te bată chiar şi aşa!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
adarma
adarma  •  10 Martie 2012, 15:29

Reghe ESTE CL MAI TARE FRIPTURIST DIN LUME! Este gen HIENA!

putregaiu
putregaiu  •  10 Martie 2012, 14:39

Mai ramane Titi Dumitriu sa dea ture in jurul palatului. Niste lingai toti, care mai de care dar Stan ramane carpa nr 1. Amuzant e ca oricat i-ar canta in struna lui Gigi toti au aceeasi soarta ca si antrenorii verticali adica: demisi in cateva luni.

plesan
plesan  •  10 Martie 2012, 13:57

Multumim ca difuzati meciul pe Dolcesport...! Din 3 canale de DigiSport si Antena 1 si GSP Tv..a-ti ales Meciu U - Steaua pe Dolce,MULTUMIM....Unii chiar nu au ce cauta in acest domeniu...cum sa dai meciu pe Dolce,esti sanatos la cap? Treaba voasstra..daca se uita 100 d oameni e bn la meci ;) Bafta!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează