OPINII  »  OPINIE

Deja te întrebi dacă pe Ivaylo Petev îl prinde vara în Bănie

Editorial Aurelian Botezatu
Editorial Aurelian Botezatu

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 09:52 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 11:05

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, a surprins contra Farului (1-2) cu proaspăt sositul Denil Maldonando între titulari. Hondurianul abia își cunoaște coechipierii, campionatul în care tocmai a aterizat și, cum era de așteptat, s-a dovedit un mare autogol. Iar echipa a ajuns la al 4-lea meci consecutiv fără victorie! 

Cine mai avea vreo îndoială s-a lămurit, probabil, duminică. Nici Ivaylo Petev n-are vreo baghetă magică pentru această echipă a Craiovei. Iar când mai și greșește se întâmplă ce s-a întâmplat cu Farul: 1-2.

A fost adus ca să construiască o nouă echipă, dar deocamdată pune „cărămizile” lui Mihai Rotaru în cel mai nepotrivit mod și moment cu putință. Patronul i l-a achiziționat, tocmai din Honduras, pe acest Denil Maldonado. Numai pentru împrumutul lui, până-n vară, i-a plătit lui CD Montagua 200.000 de euro.

Denil Maldonado a fost o „poartă” pentru Farul spre poarta lui Laurențiu Popescu

Deja te întrebi dacă pe Ivaylo Petev îl prinde vara în Bănie
Lui Ivaylo Petev parcă nu-i vine să creadă. Universitatea Craiova a pierdut din nou

Americanul a ajuns de puțin timp la echipă, abia începe să se familiarizeze cu coechipierii, cu fotbalul românesc, nu mai vorbim de clima total diferită de cea de acasă. Și ce face Petev? Începe cu el în centrul apărării, deși îi mai are la îndemână pe Gjoko Zajkov, titularul postului, și pe Juraj Badelj.

Urmarea? Din start, un mare autogol. Cum era de așteptat, Maldonado a fost fiul ploii împotriva Farului. O „poartă” larg deschisă către buturile lui Laurențiu Popescu. Una pe care jucătorii lui Gică Hagi au intrat și au ieșit cum au vrut. Mană cerească pentru Louis Munteanu, care a și profitat la prima reușită a constănțenilor.

Ivaylo Petev dă vina pe „stoperul unu și stoperul doi”

Culmea este că Petev, deși ar fi trebuit să realizeze suficient de repede că s-a grăbit cu Maldonado, l-a lăsat pe teren până la sfârșit. Ca să fie „lucrarea” completă.

Și ce ne spune bulgarul la final: „La primul gol a fost vinovat primul stoper, iar cel de-al doilea stoper la al doilea gol”. Nimic despre autogolul său. Sau despre faptul că Universitatea Craiova, cu el pe bancă, a apucat pe o pantă descendentă și n-a mai câștigat de patru etape (2 remize, 2 eșecuri).

Rotaru l-a adus pe Ivaylo Petev termen lung, oferindu-i un contract până-n 2026. Însă la așa decizii și la cum arată echipa e greu să bagi mâna-n foc că-l prinde vara în Bănie.


Comentarii (9)
eunescu09
eunescu09  •  24 Ianuarie 2024, 19:26

Am citit o declarație a lui Mihai Rotaru de după meciul cu Farul în care spunea ca am jucat cu 5-6 mâini moarte. Mai nenea patronul, noi, și nu doar noi, îți spunem asta de ani de zile, îți arătăm, cu argumente, că nu avem un atacant de Doamne ajuta, ca la mijloc este bulevard samd iar matale abia acum ai reușit sa sesizezi? Tot de ani de zile îți spunem ca transferurile trebuiesc făcute cel târziu în perioada de pregatire, nu după ce ai pierdut tot și încercăm să te lămurim ca la Craiova este nevoie de pregătire spartana, a la Petrescu sau Munteanu, nu de domnul Goe în tricoul Universității și tot ce ți-au spus suporterii s-a adeverit dar dumneata te încăpățânezi, ***, sa nu schimbi nimic din ce nu merge. După meciul cu Farul sa fi priceput, cumva? Rămân sceptic din moment ce o ții langa cu cel mai bun lot din tara. Cei mai bun la ce, la tras chiulul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Karkaleki
Karkaleki  •  22 Ianuarie 2024, 18:08

Ceseu are patron-antrenor. ROTARU. Aia de pe banca sint doar de fatada, pentru frani :). Voi la ceseu n-aveti fani, aveti frani. Sau fraieni

doritor
doritor  •  22 Ianuarie 2024, 16:39

Nu Maldonado e de vina pentru tactica pe care Hagi o aplica de ani de zile si cei de la Cv.(staful tehnic mai nou sau mai vechi) n-o vad. Maldonado chiar are niste calitati bune in a lovi mingea si chiar viteza de reactie mai buna decat multi de la U Cv. Ar putea fi folosit el sau Silva chiar la mijloc la acoperire. De la Neagoe nu s-a vazut nici o tactica la echipa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează