FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC VASLUI 1-1

Demis! » Ţicleanu a fost pus pe liber la pauza meciului cu Vaslui. Cine îi va antrena pe braşoveni de acum

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 22:56

Antrenorul braşovenilor, Aurel Ţicleanu, a plecat de la echipă după ce patronul Ioan Neculaie i-a transmis la pauza meciului că nu mai este tehnicianul echipei.

Ţicleanu nu a rezistat pe banca Braşovului decît trei etape. Deşi nu a pierdut nici un meci, el obţinînd, la conducerea "stegarilor", o victorie şi două egaluri, tehnicianul a pus punct colaborării cu FC Braşov. Motivul?

La pauza meciului, finanţatorul Ioan Neculaie a intrat în vestiar, la scorul de 1-1, i-a cerut explicaţii pentru prestaţia echipei de sub Tîmpa în prima parte şi i-a sugerat că trebuie să părăsească echipa.

Acest lucru a fost decisiv pentru Ţicleanu, care la sfîrşitul meciului a mers la conferinţa de presă, a discutat despre joc şi, la final, i-a anunţat pe cei prezenţi că meciul cu Vasluiul a fost ultimul pe banca Braşovului pentru el.

După ce Ţicleanu a fost demis, Neculaie i-a transmis secundului Robert Ilyes că el se va ocupa de echipă în perioada ce urmează, fără să îl înştiinţeze pe acesta dacă poziţia sa va fi una permanentă sau temporară!

"Patronul mi-a zis că sînt liber. Asta e viaţa, e nemulţumit. Dacă patronul vrea să facă din bucătărie sufragerie, face! Aş fi dispus să rămîn, dacă va fi cazul, dar nu în orice condiţii" (Aurel Ţicleanu, fost antrenor Braşov)

13 schimbări de antrenor s-au produs la FC Braşov din 2008, anul revenirii în Liga 1 a formaţiei de sub Tîmpa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
shogun_blue
shogun_blue  •  23 Septembrie 2013, 08:30
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Septembrie 2013, 09:22

Lasa Aurele ...gasim noi ceva !!!

sigur il consoleaza ma-t@

darby_84
darby_84  •  23 Septembrie 2013, 08:27

Antrenori sunt prosti. Sa-si ia impresari si sa le faca contracte solide. Semnezi pe 3 ani, daca patronul vrea sa te dea afara sa-ti plateasca cel putin 50% de pe tot contractul. Sa vedem ce patron mai da afara asa usor un antrenor.

blaustein
blaustein  •  22 Septembrie 2013, 13:43

Saracu Ticleanu le-a patit pe toate: a fost demis de Mititelu prin sms, a fost anu asta antrenor la Universitatea impreuna cu Balaci insa doar cand proiectul era la stadiul de discutii, a patit ceva asemanator pe la Corona Brasov iar acum intra Niculae in vestiar si-l da afara la pauza.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează