FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Demisia unui conducător din Liga 1 aduce înapoi liderul echipei: "Am vorbit cu patronul și am rezolvat toate lucrurile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 10:02

Mugurel Buga, 37 de ani, a fost reprimit în lotul lui FC Brașov, la doar două zile după ce directorul general Constantin Zotta și-a anunțat demisia, cel care l-a dat afară din echipă în urmă cu două luni.

"Normal că sînt foarte bucuros să revin alături de băieţi după perioada de coşmar pe care am trăit-o. Am vorbit şi cu patronul Ioan Neculaie, dar şi cu antrenorul Adrian Szabo, şi am rezolvat toate lucrurile, astfel că mă pot alătura echipei la antrenamente.

Îmi doresc din tot sufletul să ajut echipa, mai ales în perioada asta foarte dificilă. Simt că a venit momentul să întorc şi eu ceva acestui club care ocupă un loc special în sufletul meu. FC Braşov traversează o perioadă foarte, foarte grea, dar în astfel de momente se văd adevăratele caractere. Toţi cei care iubim acest club trebuie să fim alături de echipă şi să facem totul pentru ca ea să rămînă în Liga I. FC Braşov nu trebuie să dispară", a declarat Buga, conform Mediafax.

FC Brașov a reziliat contractele a 6 fotbaliști în urmă cu două luni, printre care și Mugurel Buga, din cauza intrării în insolvență.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  22 Aprilie 2015, 18:07

***, pardon buga este capitanul echipei cel mai experimantat , longeviv etc...zotta out! buga in!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  22 Aprilie 2015, 14:10
Postat de raducallin pe 22 Aprilie 2015, 13:23

Fiecare club are conducatorii pe care-i merita ,sper sa se duca de unde a venit (Rapid) . Se pare ca si voi la Dinamo aveti sabotorul vostru (Anghelache ) .Mare grija si cu Stanciu ,ca si asta e cam rapidist.

Am vazut cat de rapidisti sunt! 2-0! Restul? E cancan!

raducallin
raducallin  •  22 Aprilie 2015, 13:23
Postat de zidane92 pe 22 Aprilie 2015, 10:36

Ce fraieri astia ,l-au pus pe zotta la echipa care mana in mana cu rapidul,cum sa il dai afara pe buga care e un monument al brasovului,s-au prins fraierii intr-un final ca zotta autosaboteaza brasovul sa mai aiba rapid sanse de salvare,sa nu fie prea tarziu!

Fiecare club are conducatorii pe care-i merita ,sper sa se duca de unde a venit (Rapid) . Se pare ca si voi la Dinamo aveti sabotorul vostru (Anghelache ) .Mare grija si cu Stanciu ,ca si asta e cam rapidist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează