FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Demisie de 5 minute » Reghecampf a anunţat că pleacă de la Steaua, apoi s-a răzgîndit: "Trebuie schimbate anumite lucruri!"

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 00:06

Laurenţiu Reghecampf a anunţat imediat după meci că nu va mai continua la Steaua, dar şi-a schimbat discursul după o discuţie cu patronul Becali.

Imediat după încheierea partidei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a răbufnit în direct la DigiSport Special. "Sigur nu voi mai continua la Steaua din această vară. Mai sînt două etape, voi rămîne pe bancă, dar probabil că nu voi mai rămîne la echipă. Îmi voi găsi unde să antrenez, nu-mi fac probleme. Cu siguranţă că din vară va continua altcineva aici. Eu nu fac astfel de lucruri murdare", a tunat Reghecampf.

La cîteva minute, patronul Gigi Becali a intervenit în emisiune, unde s-a declarat dezamăgit de reacţia lui Reghe. "Mie nu mi-a spus că nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede că noi am făcut un aranjament fără să ştie el. Dar n-am făcut, aşa a fost să fie! E problema lui dacă el crede aşa ceva, înseamnă că nu mă cunoaşte. Crede că eu am «umblat» la Bratu. M-a deranjat că a vorbit de jocuri murdare. Voi vorbi cu el chiar acum, dar eu cred că a zis şi el aşa, nu cred că va pleca", a încheiat Becali.

După puţin timp, Reghecampf a revenit în direct la DigiSport, unde şi-a schimbat discursul. "Eu am spus că nu voi participa la nici un blat şi că nu mă voi bucura atunci cînd pierd. Nu m-am referit la patron cînd am zis de lucruri murdare. M-am referit la ceea ce a apărut în presă şi s-a strigat prin tribune".

Jucătorii vor plăti
Mai clar a fost la conferinţa de presă, unde tehnicianul a negat cele declarate iniţial. "Nu se pune problema să-mi dau demisia, am zis doar că trebuie schimbate lucruri, aduşi jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii profesionist. Am fost înţeles greşit. Jucătorii care au greşit îşi vor căuta alte echipe. I-am avertizat toată săptămîna că voi lua măsuri dacă se va întîmpla ceva. Şi totuşi s-a întîmplat", a încheiat Reghe.

Între intervenţia lui Becali şi cel de-al doilea discurs al lui Reghecampf, cei doi se pare că au vorbit, iar antrenorul i-a cerut patronului să îi dea afară pe jucătorii care i s-au părut suspecţi. Patronul i-ar fi zis că va lua măsuri şi de aceea şi-a schimbat şi tehnicianul decizia. Acesta va continua la Steaua doar dacă Becali se va ţine de cuvînt şi va scăpa de jucătorii pe care îi va nominaliza Reghe.

"Vă rog să nu vă bateţi joc de aceşti copii! Terminaţi cu circul ăsta! Vreau respect, din toate astea faceţi un circ. E meritul băieţilor, dar vă rog frumos să vă potoliţi. Noi ne-am pregătit pentru meciul ăsta să jucăm şi să cîştigăm. Copiii ăştia au muncit" (Gheorghe Hagi, patron Viitorul)

"E cea mai neagră pagină din istoria Stelei. Am văzut un antrenor care şi-a dat demisia şi peste 5 minute se suceşte. Patronul Stelei să tacă din gură! Este un fotbal fraudat, un fotbal falimentar!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"Acest «Prîslea cel Voinic», Viitorul Constanţa, acest hibrid, trebuie să rămână în Liga 1. E multă mizerie. Nu trebuie să permitem ca familia şi rudele acestui oier să pună mâna pe fotbalul românesc" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"N-am văzut meciul, dar am văzut golurile, care au fost imparabile. O să iau mîine meciul şi o să-l văd cu cîţiva specialişti, dar nu cred că a fost ceva aranjat. Gigi Becali nu avea curaj să intervină la jucători, dar nici să-i spună lui MM să rezolve el" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"I-am spus după meci lui Laur că asta se discută la noi la televizor, despre blaturi, aranjamente. Hai atunci să plecăm de aici, munca acestei echipe şi a lui va fi murdărită mereu" (Anamaria Prodan)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
radianu
radianu  •  20 Mai 2013, 16:34

Tot ce ati facut in acest campionat ati terfelit cu mizeria de joc de ieri! Pacat ca un cioban analfabet reuseste sa-si bata joc de o tara intreaga! Rusine jiji si tie si intregului lot de jucatori! Daca meciul a fost pe bune,atunci Laurentiu trebuie sa plece! Echipa nu are rezerve demne sa intre in teren sub culorile Stelei! RUSINE!!!!

arsenall2
arsenall2  •  20 Mai 2013, 13:58
Postat de 24eu pe 20 Mai 2013, 12:48

Esti prost rau de tot!!!

Eu sunt prost ca ma faci tu,pe tine te-a facut prost mata)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

icstream
icstream  •  20 Mai 2013, 13:41

REGHEBLAT, HAGIBLAT, REGHEBLAT, HAGIBLAT, REGHEBLAT, HAGIBLAT, REGHEBLAT, HAGIBLAT

Vezi toate comentariile (90)
Comentează